keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Vuoden ensimmäinen lääkelasku

Mies kävi asiallani apteekissa. 150 euroa, kiitos! Ja siinä oli vasta osa tarvitsemistani tropeista. Omavastuu nyt ainakin tuli kerralla täyteen, mutta kun päälle laskee yhden kelakyydin yht. 50 euroa, pari lääkärimaksua ja yhden labran, niin ei ihan kolmeensataan päästä, mutta päälle kahdensadan oikein reippaasti. Onneksi osa on erikoiskorvattavia lääkkeitä, mutta niitä ei tässä lastissa ollut kuin kaksi pakettia. Ensi kuussa jatketaan dosetin täyttämistä, kelakyytejä ja lääkärilaskujen maksua. Mulla on sentään köyhyysrajan ylittävä eläke, mutta miten ne selviävät, jotka sinnittelevät 700 eurolla vai mikä se minimi nyt on? - Pitääkin muistaa heti siirtää summa miehen tilille, vaikka me elämmekin yhteisillä rahoilla, niin taisi tilinsä likimain tyhjentyä.

Kukat kaikille, jotka selviytyvät tänä aikana, jolloin eniten rokotetaan vanhuksia, lapsia ja vaivaisia. Nih.


3 kommenttia:

 1. Olin apteekissa, kun eräs iäkäs mies kauhisteli laskuaan ja kassa kertoi miten tämä Kela korvaus ntkyisin menee...tunttu, että nyt pistetään taas kansaa kyykkyyn.

  VastaaPoista
 2. Mulla suunnilleen samanlainen tarina noiden lääkkeiden kanssa. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Tykkään lukea erilaisia blogeja, Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Lähdenpä heti käymään kylässä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!