lauantai 1. syyskuuta 2012

Sukka yksijalkaiselle?

Syyskuu alkoi ja Sukkasato starttasi, minä myös muitten mukana. En vain hölmöyttäni tullut tarkistaneeksi, onko lankaa enemmän varastossa. Nyt vaikuttaa siltä, että teen joko yksijalkaisen sukkaa tai riemunkirjavaa, keskenään eri näköistä sukkaparia. Mutta purkamaan en ryhdy. Tai sitten rupean kyselemään, olisiko jollain vajaata kerää punakirjavaa seiskaveikkaa. Olisikohan kuosia Raita tai jotain vanhempaa versiota?

Starttasin kutomukseni tasan kello 24 ja sainkin koko varren neulottua. Nyt olen jo kärkikavennuksissa, mutta minähän teenkin simppeliä perusmallia. Päivä on ollut sateinen ja kylmä, joten terassille ei ole ollut asiaa. Terassilla ei kudota sukkaa, vaan pistellään sinistä taulua, jonka pääkuvio muistuttaa erehdyttävästi sitä yhtä osaa, jota minulla ei ole, mutta miehellä on. Saas nähdä, pystynkö pistämään taulun seinälle. Tai no, sänkykamaritaidettahan se olisi mitä suurimmassa määrin. Kuvaa ei ole tarjolla, heh-heh.


3 kommenttia:

  1. Mummo se opetti tyttärelleni villasukan kantapäänpyllistyksen ja muutakin käsityön saralta :)

    VastaaPoista
  2. Nähtäväksi jää, saammeko joskus ihailla sinistä taulua täällä blogissasi! Lankoja ei minulla ole tarjota, toivotaan, että saat jostakin. Mukavaa (ehkä aurinkoistakin?) sunnuntaita!

    VastaaPoista
  3. Sitähän voisi kehitellä jotain yksinäisestä sukasta, vaikkapa joulusukka amerikkalaiseen malliin pienempänä suomalaisversiona :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!