perjantai 8. elokuuta 2014

Tietyö jatkuu

Pari postausta taaksepäin esittelin meidän aitan takusta, jossa saniaiset kasvavat ja rehottavat. No, tältä se näyttää nyt:Alemmasta kuvasta erottuvat merkit, joista kalliota louhitaan. Täytyy vain toivoa, että aitta ja talo säilyvät perustuksillaan. Yksi kaveri kyllä kävi tekemässä katselmuksen jo viime viikolla.

Olemme olleet parina päivänä motissa, mutta meidän kohdaltamme tie on ollut auki jo viime tiistaista alkaen, mutta postipoika ei vain ole sitä vielä keksinyt, ei vaikka jo eilen reklamoin. Olemme ollleet koko viikon ilman aamulehtiä. Saa nähdä, saammeko viikonloppunakaan lehtipostia. Tänään se ei ollut ainakaan viiteen mennessä tullut. Täällä oli kyllä tänään ollut jotain häikkää lehtipostin jakelussa.

Tienrakentajat muuten ovat äärimmäisen kivoja kavereita. On main io seurata, miten uteliaat tientarkastajat, neljä kappaletta, tulivat heti katsomaan kaivettua tienpohjaa, kun rakentajat olivat lähteneet. Nuorin saattoi olla noin 7 v. ja oli tyttölaosi, muut vähän vaanhempia poikia. Itse kuoppaan heillä ei tietenkään ole pääsyä, niin hyvin työmaa on suojattu aidoilla.

--- Tänä iltana meillä syödään apposia, siis keitettyjä herneenpalkoja, huomenna rapuja ja ylihuomenna on vuorossa hääpäiväillallinen, jota ei syödä kotona.

1 kommentti:

  1. Wow, this paragraph is fastidious, my younger
    sister is analyzing these kinds of things, so I am going to convey her.


    Here is my page :: Hot Girls In Virginia

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!