maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäisenähän saa syödä yöllä, vai mitä?

Kelloni käy vielä talviaikaa ja tietysti aika raskas päivä takana saa kai koneen käyvän edelleen, vaikka pitäisi mennä nukkumaan. Kävin ensin tekemässä muutamaan savulammasleivän ja sitten iski makean himo. Onneksi valkosuklaamoussekin oli vielä kaapissa...

Palkitsin kyllä vähän itseäni. Ruokahommat menivät suunnitelmien mukaan, ruoka oli hyvää ja teki kauppansa ja muutenkin meillä oli ihan mukava iltapäivä. Alkuun laitoin seisovan pöydän. ja se tosiaan seisoo, vaikka välillä vähän notkuukin. Tarjolla oli pinaatti-munakasrulla, jonka sisällä on katkarapuja ja kylmäsavulohta munakaslevyn päälle levitellyn tuorejuuston kanssa. Kaaritan kuten kääretorttu. Tämän tein jo perjantaina ja nakersimme pienet palat jo silloin. nyt se meni viimeistä palaa myöhen. Pöydässä oli myösa salaatiaineksia, keitettyjä munia ja kotijuustoa.

Nyt illalla tein vielä tovin töitäkin, joten palkitsemisaiheita oli tarpeeksi monta kiivetäkseni alas jääkaapille ja taas takaisin vielä kahteenkin kertaan.


Muusiksi menneet jalat eivät enää ole ihan muusia ja tiskinoneessa menee jo toinen satsi. Huomiselle jää tosin toinen mokoma.

Nyt tuli nukkumatti, hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!