tiistai 5. kesäkuuta 2018

Hei taas

Täällä ollaan, vaikken näemmä ole muistanut koko blogia lähes vuoteen. Viimeinen vuosi onkin ollut aika kiireinen, varsinkin tämä kevätpuoli. Kirjoitushommia on ollut melkein tuskaksi asti. Kirjoitan näet laajaa historiikkia, jonka tekstin sain eteenpäin ns. sensoreille muutama päivä sitten. Muuta raportoitavaa ei oikein olekaan, paitsi uusi tietokone, uusi sähköpostiohjelma, uusi kännykkä ja ties mitä uutta. Kun kone hajosi, niin tietysti kaikki vanha katsoi bittien hautausmaalle, josta tosin saatiin ainakin osa pelastettua. On tässä opettelua ja siksi ei nyt tässä postauksessa ole  kuvitusta.

Yritän paremmalla ajalla perehtyä taas tähänkin maailmaan. Ihanaa kesän alkua kaikille - jos tätä nyt enää kukaan edes lukee!

7 kommenttia:

 1. Onpa mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa.
  Vai historiikkia olet kirjoitellut. Siinäpä sitä varmasti on ollut työtä ja ajankulua.
  Mukavaa kesän alkua sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla sinusta! Olenkin ajatellut joskus, ettet ole pitkään aikaan kirjoitellut. Mutta hyvä, että kaikki on ok! Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 3. No todellakin lukee! Lähes päivittäin olen käynyt kurkkaamassa josko jotain olisi tänne ilmestynyt. Onpa mukava kuulla,että kaikki on hyvin ja leppoisaa kesää sinne!

  VastaaPoista
 4. Hei taas! Tämä vanha blogi ei halua tunnistaa minua. Perustin Villiviinin uuden blogin, jonka kanssa yritän nyt näperrellä. Tulkaa käymään!

  VastaaPoista
 5. Osoite uinohtui: https://villiviininuusiblogi.blogspot.com. En osaa linkittää näitä yhteen, sori.

  VastaaPoista
 6. heipä hei . Mikähän siinä oikein on kun alussa kirjoitin lähes joka päivä jotakin, sitten se väheni, minulla linee yksi syy Facebook. siellä on tutut ja sukulaiset, siellä käväisen joka päivä. mutta en postaile, kunhan seuraan mitä kaverille kuuluu. olen kokeillut ja kirjoittanut joskus luhyen tarinan tai runon, ei siellä niitä lueta, kuvista tykätään ja kaikki sosiaalinen media alkaa mennä melko pinnalliseen suuntaan. Jos kirjoittaa vielä jaksan niin kyllä se on blogi paras paikka. hyvä kyllä pitää taukoakin. olis kiva kun pääsis taas oikein vauhtiin.. kerrottavaa kyllä on. minulla on blogien seuranta listalla varmaan ainakin 50 , ja heistä ainakin puolet on väsyneet ja vaihtaneet harrastusta. Ikä ja terveys on meillä vanhemmilla myös syy kun ei enää jaksa. mutta yritetään ja toivon kaikkea hyvää terveyttä, voimia ja ajatusten lentoa. Syksy tuo uusia asioita ja maailmalla tapahtuu liikaakin.. Voi hyvin.

  VastaaPoista
 7. Et kai tosissasi kuvittele, ettei täällä kukaan käy!?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!