torstai 9. toukokuuta 2013

Keltaisia kukkasia

Löytyihän niitä keltavuokkoja vihdoin meidänkin pihasta, vaikka jo epäilin niiden kokonaan kadonneen. Näitä ihasteltiin naapurinrouvan kanssa ja hyvä kun ehdittiin ihastella. Hetki sitten nimittäin sade ropisi kattoon oikein toden teolla, vaikkakin taisi jo lakatakin. Tulipahan kuvattua eikä märässä maassa olisi ollut kiva tallustellakaan.


Joku muukin liikkui ilmeisesti kameran kanssa. Yritin kuvata iloisissa kesämekoissa olevaa kuvaajaa kävelytien toisesta päästä, mutta nyt en löydä kuvaa ;-). Ei se niin hyvä ollut, että kannattaisi enempää etsiä.

Muutama pikkupoika kulki pitkin lähimetsikköä ja hakkasi puunrunkoja jollain kepeillä. Siihen en puuttunut, mutta kun nuoret herrat lähestyivät meidän kasvihuonetta maata piiskaten, niin siitä tein lopun ja passitin veikot matkaansa. Ties mitä kepposia olivat suunnittelemassa ja joka tapauksessa toisten maalla.

Käenrieskatkin kukkivat pihassa, samoin keltainen mukulaleinikki. Muutamat koivut ovat hiirenkorvalla.


Vielä siihen parin päivän takaiseen lääkärireissuun ja epäiltyyn veritulppaan. Se oli lääkäri, joka epäili. Itselle ei olisi tullut mieleen tämä vaihtoehto, vaikka jalka kipeä onkin.

4 kommenttia:

 1. Teillä kasvaa keltavuokkoja, hauskaa!
  Olen itse hankkinut niitä puutarhaani.
  Toivottavasti tuo jalankipeytymisen syy löytyy, että pääset sitä hoitamaan oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän nuo meillekin ole siirretty, vaikka Järvenpäässä sitä kyllä kasvaa luonnonvaraisenakin.

   Poista
 2. Useammastakin syystä en ole juuri ehtinyt enkä jaksanut blogeja lukea sitten maaliskuun lopun, joten olen nyt kahlaamassa lukemattomien listaa läpi. Ja voi kun olen iloinen puolestasi, että saat kirjasi kansiin!!!! Voin lohduttaa, että kustantajien maku on useimmiten aika kummallinen, julkaisevat ihan surkeaa moskaa ja jättävät hyviä tekstejä julkaisematta (enkä nyt yritä puolustella omia hylsyjäni :). Lämpöiset onnittelut kirjasta jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Perästä kuuluu, sanoi torventekijä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!