perjantai 14. helmikuuta 2014

Mukavaa ystävänpäivän iltaa!

Korttia ei ole tarjolla, ei kukkakimppua eikä viisaita aforismeja, mutta miten olisi kakkukahvit näin ystävänpäivän kunniaksi?


Tarjoilut ovat muutaman illan takaa. Kakku on perinteinen digestive-pohjainen - tuli muuten tosi kova pohja, kun talossa sattui olemaan oikeaa voita. Purkilliset Flora vispiä, tuorejuustoa maustamatta ja sitruunalla maustettuna, sitruunalla maustettua maitorahkaa, vähän tomusokeria ja viisi liivatelehteä. Päällä on aprikoosinpuolikkaita ja pensasmustikoita sekä liivatteella hyydytetty vaalea mehukiille.

Taustalla näkyy vilaus Antskun lörtsyistä, joiden reseptin löysin naamakirjasta itseltään tekijältä. Ohjelma on mielestäni kuvottava, eivätkä nämä mitään lörtsyjäkään ole, mutta erinomainen idea ja hyvä maku. Kaivan reseptin ja linkin tekijän sivuille jahka ehdin ja muistan ensin sen tekijän nimen.

Illalla syömme osso bucoa, jonka tein jo viime sunnuntaina, mutta tänään se pitäisi lopettaa. Potkaliha oli erinomaisen lihaisaa poroa.

Kun viimeksi kehua retostelin omaa huumaantumistani ja arvostelua, jonka kirjani sai, niin sama tahti on jatkunut koko viikon. Tämä on ollut oikea onnen viikko. Monta kirjaakin on mennyt kaupaksi.

5 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen kakku! Kyllä kelpaa Ystävänpäivää kahvitella :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kakkukahveista! <3
  Kakku maistui herkulliselta virtuaalisesti (kuten varmaan oikestikin olisi maistunut).
  Onnenviikkosi jälkeen onnenkantamoisia jatkossakin!
  toivottelee Aulikki

  VastaaPoista
 3. Nam, kyllä kelpasi kahvitella!

  VastaaPoista
 4. Kiitos virtuaalikahveista, olipa maukasta:)
  Hyvää viikonloppua sinulle, Villiviini. ♥

  VastaaPoista
 5. Onpa ihana mustikka juustokakku, itselläni ois paljon mustikoita vielä, aina niitä on liikaa. Söin silmilläni tuota kakkua.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!