tiistai 1. huhtikuuta 2014

Lukulampun alla yms.

Kello on jo taas vaikka mitä ja nukkumaankin pitäisi ruveta, mutta ihastuin niin tuohon eiliseen lintukuvaani, etä vaihdoin sen otsikkokuvaksi. Toinen, johon ihastuin, on uusi kirjaportaali Lukulamppu. Ei siitä nyt enempää, mutta kannattaa käydä katsomassa. Eikä tämä ole aprillia!

Päivällä kävin kirjakaupassa., kun oli viimeinen hetki hyödyntää bonuskuponki. Ostin kaksi muffinsikirjaa, kas kun olen hurahtanut ajatukseen, en niinkään vielä niiden tekemiseen. Huteja olivat kumpikin ja se vähän harmittaa. Tai no, soveltuvin osin niistä voi poimia ideoita. Onko sinulla hyvää vinkkiä, mitä kirjaa  kannattaisi katsastaa? Haluaisin sekä suolaisten että makeiden ohjeita. Joo,joo, tiedän kyllä, että netistä löytyy, mutta kun haluaisin hiplata kirjaa käsissäni.

Näitä leivoin viime viikolla. Ohje vaatii vielä jalostamista. Tämä nyt ei ole otsikon mukainen kuva, mutta olisiko sentään sopiva aasinsilta kirjojen välillä?
2 kommenttia:

  1. Toinen yökypeli on sekaisin kuin seinäkello kesäajasa. Nykyisin nuo muffinssikirjat ovat upeita. Saa tehtyä suussasulavia ohjeilla.

    VastaaPoista
  2. ♥nam, muffinssit näyttää niin hyviltä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!