keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Nyt on sitten se päivä...

Tilasin kampaajan. Tukka, se vähä mitä on jäljellä, hapsottaa joka suuntaan ja on jo tosi harva. En ole vielä ihan varmaksi päättänyt, vedetäänkö kallo kokonaan sileäksi vai jätetäänkö muutama hapsu. Asiasta pitää keskustella kampaajan kanssa, mutta rotanhäntä ainakin lähtee niskasta. Eihän tämä mikään kruunu tai naisen kaunistus muutenkaan ole. Kirjoitan asiasta näin etukäteen, kun en ehkä ole valmis ihan heti itseäni kuvaamaan.


Olen yrittänyt koekäyttää vuorotellen kaikkia myssyjäni, mutta joku on liian väljä, toinen taas liian tiukka tai kutittava. En tietenkään ole tarvinnut  minkäänlaista pipoa kotona, en sisällä enkä oikeastaan pihallakaan, mutta kaipa sitä nyt on ruvettava käyttämään. Ilmakin kuulemma viilenee, joten paljasta päälakea varmaan palelee pipotta.

Sinänsä vaivoistani ei ole mitään uutta kerrottavaa. Olo on periaatteessa oikein hyvä. Ensi viikolla on taas meno labraan ja sitten perään sytostaattihoitoon. Nämä kolme viikkoa, tai siis kaksi tähän asti, onkin mennyt tosi nopeasti. Viime aikoina kylläkin käsiä ja jalkoja on krampannut ihan hirveästi ja suonenveto on muutaman kerran noussut käsivartta pitkin ylöspäinkin. Ei epäilystäkään, etteikö tämä liittyisi jotenkin imusuoniin tai syöpään, mutten ole uskaltanut ottaa magnesiumiakaan, kun kerta sairaalassa kielsivät kaikki ylimääräiset.

Piipahdimme tervehtimässä vaaria ja vanhaan tapaan joimme yhdessä hyvät iltapäiväkahvit. Sinne ei sen kummempaa kuulunut eli kaikki hyvin. Isä oli oikein pirteän näköinenkin, nyt kun hän on saanut lääkityksen mahassa möyrineeseen tulehdukseen. En tosin muistanut kysyä, onko maha kunnossa. Sitähän hoidettiin kuukausitolkulla ripulina, jota siis ei oikeasti hoidettu. Vasta yksityislääkärin tähystys toi nimen ja lääkkeen vaivalle. Terveyskeskuksessa ehkä ajateltiin, ettei noin vanhaa ukkoa, melkein 93 v. enää kannata edes yrittää hoitaa.

Muita päivän askareita on ollut patalappujen tekeminen. Raaka-aineet: vanhat farkunlahkeet ja erilaiset jämälangat. Talosta ei löytynyt kunnollisia, tarpeeksi paksuja  ja isokokoisia lappuja, joten näistä tykötarpeista nyt väsään sellaisia.

6 kommenttia:

 1. The page sounds good!
  I like it very much!
  ______________________
  If you want to Buy FIFA 15 Coins
  Place open http://www.fifa15online.co.uk/

  VastaaPoista
 2. Yes! Because I also like this!
  For technical personnel to solve!

  ______________________
  Here is my Buy FIFA 15 Coins will sent to you on http://www.fifa15online.co.uk/

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sulle hoitoihin ♥ Mukava kuulla että jaksat kuitenkin puuhailla kaikenlaista esim. noi patalaput ;)

  VastaaPoista
 4. Jotkut käyttävät huiveja, ne eivät ehkä kutita paljoa!
  Villahuivi voi olla poikkeus siinä...
  Hyvää jatkoa sinulle Villiviini, älä anna periksi! ♥♥

  VastaaPoista
 5. Tosinainen ei tukkaa tarvitse... jotain pääsuojaa kuitenkin. Mitä tuumit esimerkiksi näistä:
  http://www.pidennykset.net/category/13/christine-headwear-wellness

  VastaaPoista
 6. Tosi on - vastauksena teille kaikille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!