lauantai 28. maaliskuuta 2015

Johan on ollut viikko

Suunnittelin arvontaa, muta sekin jäi hamaan tulevaisuuteen, sorry vaan. Iskihän se tauti minuunkin. Pian viikon olen nukkunut- hyvin ihme kyllä - takkahuoneen nojatuolissa, josta on lyhin matka vessaan. Maha on tyhjentynyt kummastakin päästä, viimeksi onneksi vain alakerrasta. Yhden yön olin tiputuksessakin, mutta tauti jatkui heti kun pääsin kotiin. Eilinen oli jo hyvä päivä, mutta viime yönä se alkoi uudestaan. Vessareissu 2 - 5 minuutin välein ei ylentänyt mieltä millään tavalla. Sairaala epäili noro-virusta, jota kuulemma on oikein paljon nyt liikkeellä. Tulokset eivät olleet vielä perjantaina valmiit. Että silleen tämä viikko on mennyt.

Nyt iltapäivällä kyllä jo uskalsin otta kupillisen laihaa kuppi-kuumaa-keittoa ja suunnitelmissa ehkä on vielä ilta-ateriaksi jotain muuta soppaa, jotta saan lääkkeet otettua.

Keljuinta on vika silmissä: näen kirjaimet kahtena ja sen takia varmaan tässäkin on runsaasti kirjoitusvirheitä. Silmätutkimuksiin on muutenkin tulossa kutsu, jotenka ehkä tästäkin selvitään. Mies sen sijaan tuntuu tervehtyneen, mutta häneltä peruuntui sekä eilisen leikkaus että siihen liittyvåät lisätutkimukset.  Eilen oli vähän tiukka päivä ja sen takia kai hän toi kaupasta  kaksi kassillista pääsiäiskukkia . Ohrakin on itänyt mukavasti.

Kokonaan toinen juttu on se, millaisen pääsiäisen jaksamme valmistella. Mukulat tulevat syömään, mutta saavat eteensä hyvin kevytversion tänä vuonna.  Ei jälkiruokaa ja kaupan kakkua. Tytär lupasi tulla kattamaan vähän etukäteen.


Kun ei ole uusia kuvia, niin jänöpupu saa poseerata. Näitit kukkaset pitääkin mennä heti kuvaamaan. - Yksi etu sentään tästä viheliäisestä vaivasta: paino on pudonnut 5 kiloa.

2 kommenttia:

  1. No onpas lähtenyt painoakin! Onneksi tautisi tuntuu helpottavan, toivottavasti silmävaivastakin saadaan selko. hyvää palmusunnuntaita <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!