torstai 1. heinäkuuta 2010

Kukkia pihasta ja käsityöstä

Lämpö varmaan valvotti viime yönä, kun nukahdin monien vaiheiden ja petinvaihtojen jälkeen vasta neljältä. Yöpalaakin piti hakea ja hieroa puutunutta kättä ja herättää tietokone keskellä yötä ennen kuin sain nukuttua. Niinpä sitten nukuinkin melkein puolille päiville, mutta mihinkäs tässä kiirettä pitäisi, valmiissa maailmassa. Eilistä lipstikkasoppaakin on ruoaksi.

Tässä kukkaloistoa ihan omasta pihasta. Ruusupensas levittäytyy männyn oksille ja molemnmat viihtyvät yhdessä erittäin hyvin. Säästän vaaleanpunaisen ruusupensaan kuvan toiseen kertaan.

Nämä viimeiset kukat ovat mainostamastani tyynystä. Kirjailu tosin eteni sekä viime yönä että tänään hyvän matkaa pitemmälle. Aika kiva tästä tulee minun mielestäni.

3 kommenttia:

  1. Huonosti on nukuttu täälläkin jo pitkään, illasta ei uni tule ja aamustakin se pakenee jo puoli kuuden - kuuden maissa. Yritä siinä nyt sitten muuttua vähitellen hehkeäksi morsiameksi!

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja herkkä malli. Yöt ovat minullekin parasta tekemisen aikaa, varsinkin aamuyöllä. Täydellisen keskittymisen mahdollisuus, vain minä ja hiljaisuus.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!