keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Ukkosta luvassa?

Tein ihan pienen blogikierroksen ja hiljaista on. Olisikohan ukkonen jo jylläämässä tuttujen  tanhuvilla? Katsastin meidän kulman sääennusteen ja kello 15:ntoista kohdalla on täälläkin uhkaavan näköinen musta salama. Saa nähdä kuis käy. En ole koskaan pitänyt ukonilmasta.

Vesi tekisi valtavan hyvää kaikelle kasvustolle, mutta ei raju ukkoskuuron paiskoma sade, vaan leppeä, hiljainen, muutaman vuorokauden kesäsade. Ilmeisesti sellaista ei ole tiedossa. Se on selvä, että jonain päivänä tämä uskomaton helleaalto varmaan räjähtää ukkoseksi.  Kaiken lisäksi tämä kuumuus saa ihmisetkin pahantuulisiksi.

Onneksi huomasin äsken kaivaa pöytätuulettimen esille, miten olinkin sen unohtanut. Se hyrrää tässä vierellä ihanan vilvoittavasti vaikkei tietenkään muuta sinänsä lämpötilaa miksikään.  Parhaillaan näyttää olevan 30 astetta sisällä ja 32 parvekkeella.Kuva on sunnuntailta. Pariin päivään en ole jaksanut ottaa kameraakaan käteen eikä oikein ole ollut kuvattavakaan. Nyt juuri äänestä päätellen luultavasti Mediheli hurrasi talon yli, mutta mitäpä sitäkään joka kerta tarvitsee kuvata. Näillä helteillä varmaan keikkaa riittää. --- Ja nyt menee hälyauto johonkin suuntaan.

3 kommenttia:

  1. Ei vaan sada täälläkään, ei mitään toivoa edes kuurosateesta ;(

    VastaaPoista
  2. Tampereella satoi tänään rankasti ja ukkosti myös. Ilma ei kyllä viilentynyt juuri ollenkaan.

    VastaaPoista
  3. Ei puhettakaan sateesta, ei vieläkään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!