torstai 26. heinäkuuta 2012

Torstai ... on toivoa täynnä

Päivä on jotenkin "samea", helteinen, vaikkei aurinko paista. Olisikohan ukkosta ilmassa?

Tätä ihanuutta en ole aikaisemmin esitellyt. Hän on Oiva Toikan Jalokiwi. Kun aikanaan pohdiskelin ääneen, raaskinko ostaa tämän kalleuden, kysyi mies, että emmekö me ole päättäneet investoida tärkeisiin asioihin?

Tämä tuntui tärkeältä. Hinta oli hirmuinen, muttei se enää tuon kannustuksen jälkeen kirpaissut ihan niin pahasti.

Pari päivää sitten investoin uusiin lakanoihin, kun Finlaysonin nettiale vielä näytti jatkuvan. Pussilakanoita puoleen hintaan. Muutamat oikein kulahtaneet ikivanhat pussilakanat pääsevät ehkä miehen kaverin firmassa alati tarvittaviksi räteiksi. Ja osasta voin leikata muutaman pehmoisen palan nukkis- tai muuhun askareisiin.

Mies kuuluikin tulevan postireissulta. Toisessa paketissa pitäisi olla vanha Koraalikirja, jota mies hinkusi. Olin tilatessani vähän epävarma ostoksestani, siis siitä, osasinko tilata oikein. Pian tuo nähdään.

Ja kun nyt ostoksiani mainostan, niin jo päiväpostissa tuili pieni kiva paketti, jossa on muutama nukkisesine ja muu pieni mööpeli, sellainen joita en osaisi itse tehdä. Varmaan ne jossain vaiheessa näkyvät nyt hiljaiseloa viettävässä nukkekotiblogissa.

2 kommenttia:

  1. Ihania nuo linnut, minullakin kaksi, ystäväni osti, isompi, punainen, rubiini sen nimi taitaa olla, toinen pieni. Mieli tekisi ostaa lisää, ehkä joskus.

    VastaaPoista
  2. Vuodatuksessa ei näy kuvia, mutta jostain syystä moni kuva täällä Bloggerin puolellakin jää minulta jatkuvasti näkemättä. Myös Sinun blogissasi. Nytkin on kuvaton postaus, vaikka selvästi pitäisi kuva tai ehkä useampikin olla. :(

    Täytyy googlata, millainen lintu tuo Jalokiwi oikein on.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!