perjantai 18. tammikuuta 2013

Harmia, harmia... ja vähän iloakin

Olen saanut parikin haastetta, joihin aion ilman muuta vastata. Nyt juuri vain on sen verran nulju olo, ettei vastauksia irtoa. En tarkoita pelkästään edellisen postauksen lääkärireissua, vaan sen lisäksi on muutama muukin harmin aihe, joka nyppii. Ei niistä sen enempää, sillä kukapa nyt omia möhläyksiään erikoisesti haluaisi esitellä... Sitä niittää, mitä on kylvänyt. Tai sanoisinko, että pui.


Ei kaikki sentään ole niin harmaata kuin miltä sydämeni sisukset näyttäytyivät. Eikä kai sekään enää pelkkää harmaata väriä näytä. Meinaan kun on ne punaiset ja keltaiset fläkitkin siellä. Mies kävi tänään kaupoilla ja toi nitroa taloon. Ensi viikolla saan labratulokset ja lääkäriltä varmaan tarkempia elämänohjeita.

Olen tehnyt mukavia pikkuostoksia naamakirjan nukkekotikirpparilla. Esimerkiksi nämä. Ihanuudet:


Tulitikkuaskissa olevia Taika-mukeja ja lautasia on kahdelle ja lisäksi iso pullavati sekä Taika- että Paratiisi-sarjaa. Kuvaamatta on vielä yksi ihanuus: Mariskooli, joka tuli tämän päivän postissa. Nämä ovat mittakaavassa 1:12. Sen kokoista taloahan ei mulla toistaiseksi vielä olekaan. Katselen kyllä yhtä yläeteisen senkin osaa sillä silmällä, että jos sen tyhjentäisi ja vuoraisi, niin siihen voisi saada rakennettua kolmekerroksisen kämpän. Asukkaistakaan ei olisi pulaa, eikä mööpeleistä.

 Kaikki nukkis-ystävät: varokaa moista kirpputoria, jos ette halua menettää rahojanne! On siellä vaan niin ihania esineitä, että meillekin Postipate on melkein selkä vääränä kantanut paketteja. Laitoin tämän kuvan varta vasten tänne, kun Villiviinin taloissa ei ole ihan hirveästi tapahtunut viime aikoina. Pian rupeaa, lupaan!

Melekin unohtui: oletko osallistunut arvontaani? Huomenillalla arvotaan, joten hyvin ehtii vielä. Se siis on muutama postaus alaspäin. Heippa!

4 kommenttia:

 1. Ihanuuksia.
  Minäkin olen muuten tehnyt haasteen blogiini. Käy kurkkaamassa.
  mukaan pääsee millä työllä vain

  VastaaPoista
 2. Minä tunnen tuon kirpputorin liiankin hyvin... Varoitus tuli siis liian myöhään kohdallani :) Paljon olen sieltä ihanukksia löytänyt, mm. niitä mariskooleja.

  Tsemppiä harmien kanssa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!