torstai 21. maaliskuuta 2013

Kevättä tekee

Pullea fasaani-isäntä tallusteli pihassa. Äänen olen kuullut jo aikaisemmin, mutta tänään näin hänet oikein livenä, korvat pöhöllään. Jänisten kauroilla piti ensin käydä yhdessä variksen kanssa, sitten tepastella kohti naapurin pihaa. Yksi kevään merkki tämäkin.Toinen kevätjuttu tälle päivälle oli pöytäliinakankaan tilaaminen Finlaysonin nettikaupan poistopäiviltä. Tämmöistä tilasin, kuva on napattu Finlaysonin sivuilta:


En varsinaisesti ollut suunnitellut ostosta, mutta jos paksu puuvilla, nimeltään Pop, maksaa 8 euroa metriltä, niin pakkohan sitä on uusi pääsiäisliina hankkia. Tilasin 10 metriä eli meidän tuvan pöydälle kaksi pituutta plus sivupöydälle oma liinansa. Meidän pöytään mahtuu 10 - 11 syöjää, mutta hankaluutena on leveys. En ole vielä keksinyt riittävän leveää kangasta, joten pulma on ratkaistu laittamalla kaksi liinanpituutta rinnakkain.

Jaaha, auton ovi kolahti. Mies kävi hakemassa soittimensa ns. korjauksesta. Pasuuna joko on matkustanut vallan Ameriikassa asti taikka viettänyt kaksi kuukautta musiikkikaupan takavarastossa. Mitään sille ei kuitenkaan ole tehty. Uskokaa tai älkää, kauppa kehtasi väittää, että kun tehdas on jenkkiläinen, niin täällä annettu kahden vuoden takuu ei ole voimassa, vaan noudatetaan ameriikanmallista, tietysti lyhyempää takuuta. Hiomme jo kynsiämme, sillä eihän se noin voi mennä. Jos eivät omat voimat riitä, niin onhan meillä sentään vielä jonkinlainen kuluttajansuojalaki voimassa. Lähdenkin kyselemään tuoreita kuulumisia.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!