torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet?

Otimme vuodenvaihteen hyvin rauhallisesti kotona. Mies ei lähtenyt edes pihalle ilotulituksia katsomaan. Minä käväisin, mutten osunut näkemään juuri mitään. Kaupungin todella upea, Jean Sibeliuksen juhlavuoden startannut ilotulitus ei näkynyt meille asti: mäki oli edessä. Naamakirjasta löysin upeita kuvia. - Hyvää vuotta 2015, hyvät ystävät!

Viime viikolla yhtenä iltana, auriongonlaskun aikaan sain muutaman soman kuvan. Tuo punarintainen lintu on tavallinen talitintti auringon punaamasta rinnasta huolimatta. Männynoksat odottavat kevättä ja ehkä kesärenkiä.
Huomenna on lähtö lääkärin pakeille tuomiota kuulemaan. Olen viettänyt koko päivän a) nukkumalla b) dekkaria lukien, joten ajatukset eivät ole vaivanneet. Viime yönä sen sijaan ilkeä, hakkaava yskä vaivasi niin, että sain vasta aamuviideltä nukuttua. Toivottavasti saan nyt nukuttua. Tämä on ehkä tavallista flunssaa, sillä vaikka kuume on vähän heitellyt, niin ei kuitenkaan paljon yli 37 asteen. Toivottavsti uusi vuosi tuo hyviä uutisia. Tai jos ei, niin huonojenkin kanssa on vain elettävä.

2 kommenttia:

  1. Hyvää alkanutta vuotta ja toivottavasti lääkärilläsi olisi mukavaa kerrottavaa :-)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti sait hyviä uutisia, sydämestäni sitä toivon <3 Meillä Elmon katoaminen on varsinkin minun mielen vienyt matalalle :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!