tiistai 10. helmikuuta 2015

Tässä mennään

Aamulla ajaa huristelimme aluesairaalan labraan. Lähempää ei löytynyt ajanvarausaikaa. Vähän se harmitti, kun jonossa oli laskujeni mukaan noin 25 ihmistä, osa ajanvarauksella, osa jonottamalla eli koko odustushuone oli täynnä väkeä. Maanantait ovat kuulemma kiireisiä, mutta rivakasta jonot etenivät. Joimme aamukahvit sairaalan kanttiinissa ja kumpikin taisimme tehdä virhevalinnan sämpylöitä ostaessamme. Aina ei voi onnistua, mutta keskiviikkona kokeilemme jotain muuta aamupalapaikkaa. Ihan jo vaihteenkin vuoksi.

Minulla on taas muutama uusi mustelma kädenselässä. Kyynärtaipeesta ei ole aikoihin edes yritetty ottaa verta, mutta kun nyt tälläkin viikolla on kolmena päivänä mentävä kokeisiin, niin ehkä taas pitää sitäkin paikkaa kokeilla. Suoneni ovat aika juonikkaat, sillä vaikka ne näyttävät ihan hyviltä, niin ihon alla katsovat asiakseen ruveta kiemurtelemaan mikä minnekin.

Kun iltapäivällä soitin syöpäsairaalaan, olivat tulokset jo siellä ja kaikki oli kunnossa. Tai siis olosuhteisiin nähden hyvin. Hemoglobiini yli sadan ja niin edelleen. Tänään oloni oli kuitenkin sen verran omituinen, että otin illalla yhden pahoinvointipillerin, mutta sitä vartenhan niitä on minulle määrätty.

Kliivia tekee parhaillaan nuppuja. Tämä kuva on toissavuodelta, kun en ole vielä tänä vuonna muistanut kuvata nuppuja. Ihmeellinen kasvi, joka vuodesta toiseen jaksaa uskollisesti näihin aikoihin talvesta ruveta kehittelemään nuppuja. Hoito on aika olematonta: vettä silloin tällöin ja ehkä joskus vähän kukkaravinnetta.


Huomenna taidamme käydä vaaria tervehtimässä ja matkaamme sinne pullakaupan kautta. Jo perinteeksi on tullut omat eväät eli vimme tuliaiseksi täytetyt croissantit tai sämpylät ja vaarin ja minunkin herkku eli somat vaaleanpunaiset bebét. Täytyy muistaa tarkistaa, joka vaarin kliivia on nupuilla.


3 kommenttia:

  1. Voimia sinulle kovasti sinne <3 tämä viikko on varmasti raskas kun hoidot väsyttää ja joudut ramppaamaan niissä verikokeissa. Siunausta ja haleja <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!