torstai 16. huhtikuuta 2015

Arvonta jatkuu, osa 2

En lisää uusia palkintoja, vaan iloitsen siitä että aika moni on jo osallistunut arvontaan. Vielä mahtuu mukaan! Kommentit edelliseen postaukseen ja sp-osoite, jos olet anonyymi. Palkintolapasetkin ovat enää prässäystä vaille valmiit.

Lumikellot kukkivat pihassa isona mättäänä. Näitä ehkä voisi jo vähän jakaakin. On tämä kevät ihanaa aikaa. Tosin huomiselle ennustettiin kylmää ja pahimmassa tapauksessa tulee luntakin. Näiden lumikellojen ja krookusten sekä muutaman sinivuokon lisäksi maasta on nousemassa ainakin tulppaani, se ainokainen, narsisseja ja jotain muuta, josta ei vielä saa selvää. Valko- ja keltavuokkoja odottelen ja sitten myöhemmin tietysti kieloja. Pihassa on myös jäniksenpoikanen, joten mahdollisesti ainakin tulppaani menee parempiin suihin, kuten on joka vuosi tapahtunut.


Myös kliivia kukkii ihan valtavasti.


Aloitin varovaiset puutarhatyöt tänään eli leikkasin marjapensaiden kuolleita oksia. Minuahan on ankarasti kielletty kajoamasta edes kukkamultaan, saati että saisin penkoa kasvimaata, mutta ihan vähän oli pakko päästä ulos pihahommiin. Tytär kyllä lupasi tulla auttamaan ja varmaan apteekista saa naamasuojuksia, että ainakaan suurimmat pöpöt eivät pääsisi sisuksiini.

Mies lähti jo aamupäivällä sairaalareissulleen ja soitti hyvin voipuneen oloisena illansuussa. Puudutus oli lakannut ja kipua oli. Ei tullut mieleenkään vielä kysyä, milloin hän pääsee kotioloiohin toipumaan, vaikka ikäväkin on. Päivä, pari siellä kai ainakin menee. Jos ei pissa rupea kulkemaan, on katetri kaksi viikkoa, jonka jälkeen uusi sairaalakeikka. Jos se tulee, niin kevään muu ohjelma menee uuteen järjestykseen.

Itselläni on silmätohtori perjantaina, mutta meillä on varmaan silloin kasvitukien laittaja paikalla (tämä luetaan: aidantekijä), joten voi kysyttäessä sairaalassakin sanoa, että potilas ei joudu olemaan yksin. Ja tulenhan minäkin jo iltapäivällä kotiin, ellei sitten ilmene jotain kiireellistä toimenpidettä vaativaa. Silmissä voi olla ihan mitä hyvänsä tälläkin kertaa. En edes muista, mitä kaikkia vikoja niissä on todettu. Kumpaakin silmää on paikattu laseroimalla erilaisia reikiä. Toissakesän vaiva oli iriitti eli värikalvon tulehdus, joka pilasi koko kesän. Tippoja tiputtelin alkuun muistaakseni joka toinen tunti eikä silmiä saanut kastella.

2 kommenttia:

  1. Ihania keväisiä kuvia! Toipumista ja voimia sulle. Löysin blogisi ihan hiljattain
    T. Nelliina

    VastaaPoista
  2. 103070. kävijänä laskurissa ilmoittauduin arpajaisiin. Kommentointi on taitolaji, kuinka saa viestinsä näkyväksi. Parempia tulevia päiviä toivon teille molemmille kesän alkaessa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!