keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Kaikenlaista

Suurin osa päivästä sujui piirustusten mukaisesti. Aamulla tukisukkien mittauksessa ja sitten apuvälinehenkilön luona, en nyt muista virallista nimikettä. Hyvät käynnit kumpikin ja sain vähän tuomisia kotiinkin.

Sitten piti mennä kahville. Ensin yritimme terveyskeskuksen vieressä olevaa kovasti kehuttua kahvilaa. Ei siinä muuta kuin liukkaan näköinen tie parkkipaikalta eli käänsimme noka takaisin kohti kaupunkia. Menomatkalla mies haki kirjapakettini Siwasta ja jatkoimme kohti uuden ratsastuskeskuksen kahvilaa. Pimeätä oli ja ehkä jossain oli lappu talvilomasa, ehkä ei. Taas käännös ympäri ja ajoimme Lottamuseoon. Lohipiirakkaa ja kahvia, evääksi siemennäkkäriä. Mies ei tykännyt paikasta eikä piirakasta. Minä en ollut ihan yhtä kriittinen. Sen sijaan lattiaa raapivat puutuolit olivat ikävät.

Nettidivarista tullut kirjapaketti oli hyvä ostos. Kaikkeen en ehtinyt tutustua, mutta yhdessä maakunta-a la carte -kirjassa oli valokuva, jonka muistelisin esittävän mummuni ex-sulhasta. Sitä herraa, josta ei koskaan puhuttu sanaakaan eikä varsinkaan sitä, että hän taisi olla erään oikein lähisukulaisen oikea isä.

Muuten kirjat ovat vielä lukuvaiheessa, mutta ollakseen n. 6-8 euroa kappale, tein oikein erinomaiset kaupat. Niihin palaan myöhemmin.

Tässä on pari kuvaa nukkekotinäyttelyssä olevasta talosta, kuvan otti Sirkka Vesterinen.Huomenna on labra ja nyt uni painaa silmää niin että on paras panna kone kiinni. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!