perjantai 19. helmikuuta 2016

Käsittämätöntä tautia

Olen jo monta viikkoa ruikuttanut nuhavaivoista. Se oli jo melkein poissa, mutta eilen taas petrasi kuin sika juoksuaan. Nenä vuotaa suunnilleen koko ajan, mutta kun ei ole kuumetta, ei varmaan paranekaan. Ilman kuumetta ja lihaskipuja päättelen, että tämä ei ole sikainfluenssaa. Kiusallista ja ikävää kuitenkin, kun nokka vuotaa norona. Eilen olisi ollut taidemuseolla upean näyttelyn avajaiset, joihin olin ihan tosissani menossa, kunnes olo tuntui semmoiselta, että ehkei ole viisasta lähteä muita tartuttamaan. Ja onhan se noloakin koko ajan niiskuttaa. - Ensi viikolla on labra ja tietokonekuvaus, jolloin myös miehellä on uusi reissu silmäklinikalle. Sitten seuraavalla viikolla minulla on syöpälääkärin aika. Yms. Ohjelmaa piisaa niin, ettei almanakkaan vaihteeksi muuta mahdukaan.

Mutta ilojakin on. Nukkekotini lähti tänään Tampereelle. Muutamat liimaukset olivat irronneet matkalla, mutta ilmeisesti kuitenkin kaikki mööpelit löysivät paikkansa. Näyttelystä tulee upea eli kaikki kynnelle kykenevät, kannattaa lähteä tutustumaan taitavien naisten ja vähän miestenkin kätten töihinVerkatehtaalle. Näyttely avautuu viikonvaihteessa. Tämä ei ole taloni, vaan kuvassa esiintyvän, katoksesta karanneen lehmän majapaikka.


Istun tietokoneella ja pitkään naputtelin kirjaani, kuinkas muuten. Sain uutta materiaalia ja jatkan vähän niiden pohjalta. Sairaus kai se tämäkin ---

1 kommentti:

  1. Kovasti nyt ihmiset sairastaa flunssaa. Olit viisas, kun jäit kotiin. Hämmästyttää, miten ihmiset lähtevät väkijoukkoihin tartuttamaan toisiakin. Yritä siinä sitten väistellä pisaratartuntaa. Kyllä sinuakin koetellaan, kun olis "tosissakin täys". Koitahan parannella itsesi kuntoon. Kovasti kiinnostaisi tuollainen muisteloiden kirjoittaminen, uskon, että se on hauskaa hommaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!