torstai 23. elokuuta 2012

Sataa!

Päivä oli pilvinen ja arvelimme sadetta tulevan yöllä, mutta sepä alkoi jo illalla oikein rankkasateena. Nytkin ropisee kattoon oikein harvinaisen kovaa. Toivottavasti meidän omenasatomme ei putoa puusta!


En löytänyt tuoreempaa kuvaa, mutta pitäisi varmaan käydä äkkiä kuvaamassa. Tässäkin pitäisi koko sadon luurata. Toinen on jossain lehtien alla piilossa.

Kun ei kasvihuoneesta vielä ole satoa noukittavana, on parempi kuvat se pihlajanoksan takaa. Vielä parempi olisi suunnata katse naapurin viljapeltoon!

Tämä on ollut kässäpäivä. Sain pöytäliinakirjomuksen valmiiksi ja otin kuvankin, mutta katsotaan, ehtisinkö huomenissa silittää liinan. Olisi ehkä vähän edustavampi kuva tarjolla.  Sitten kaivoin villapaidan tekeleen esille, mutta missä on ohje? Neuleohjeita ja kirjoja on talossa kyllä aika paljon, että enköhän minä jotain keksi, jos ei neulelehteä löydy. Sitä paitsi otin tämänkin ohjeen omasta päästäni, mutta vähän vaan mittoja lehdestä.

Sadekin hiljeni. Nukkukaa tekin hyvin.

P.S. Kiitos taas Elegialle sivupohjasta. Löytyihän se syksypohja sittenkin.

2 kommenttia:

  1. Mullakin kasvihuoneen sato on myöhässä. Ei ollut tarkoitus laittaa tomaattia ja kurkkua ollenkaan, ainoastaan kasvattaa kesäkukat. Niin sorruin viime tingassa sitten ostamaan siemeniä kurkulle ja tomaateille. Nyt sitten odottelen ehtivätkö vai ei.

    Nuo näkymät teillä on jokseenkin samanlaiset kuin meillä naapurin viljapeltoineen.

    VastaaPoista
  2. Omput putoilevat meilläkin oksista. On niitä ainakin vielä jäämäänkin yli oman tarpeen.
    Kauniin syksyisen taustan olet löytänyt. Minä aloitin uuden blogin, kun tuo vuodatus takkuili vei kaikki kuvat sivulta. Tule käymään kylässä. Postauksia ei vielä ole paljoa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!