perjantai 2. marraskuuta 2012

Kaksi käsityötä

Vihdoin ja viimein sain silitettyä nämä melkein ikuisuusprojekteiksi jääneet pistelyni.


Mittakaava on eri eli tuo sampleri on tuplaten suurempi kuin Lintu sininen. Esimerkiksi Outi-ystävä huomaa työstäni, että sepitin uusia kuvioita ja jouduin jättämään joitain pois, sillä kangas ei riittänyt. Nyt valmiista työstä sitä huomaa, että olisi voinut vähän värejäkin katsoa tarkemmin, mutta kaikesta huolimatta olen tyytyväinen. En minä niin taitava kässäihminen ole, että paranisi itseään liian kriittisesti arvostellakaan. Seuraavaksi marssimme kehystämöön, mutta se jää pyhien jälkeen. Lintu saa paikan makuuhuoneen seinällä ja merkkausliina takkahuoneen kulmahyllyllä. Sen virka tulee olemaan jatkopistorasioiden peittäminen eli tärkeä homma.

Nyt jos keräisin itseni kasaan ja ryhtyisin siivoamaan. Mies on lääkärissä, mutta lupasi käydä sen jälkeen tekemässä kauppaostokset.

Hyvää pyhäinmiestenpäivää, hauskaa halloweenia, ketterää kekriä! Sytytetään kynttilät illalla täältä poistuneiden muistolle.

5 kommenttia:

 1. Upeat pistelytyöt ja tuo sininen on hieno kuin lautanen. Toinen on suloisen vanhanaikainen.

  VastaaPoista
 2. Hyvää pyhäinpäivän viikonloppua! Multa jäi siivoamatta, mutta onneks täällä ei ihan hirveältä näytä, kun maanantaina olin siivonnut :) Kaupassa kävin.

  VastaaPoista
 3. EMS samplerista tuli tosi upea! Ja kaunis on tuo lautanenkin. Oikein hyvää pyhäinpäivä viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Tuo sampleri on niin kaunis! Ja Lintu sininen ihana.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!