tiistai 27. marraskuuta 2012

Väsyttää

Tämä pimeyskö sen aiheuttaa, että väsyttää ihan hirveästi? En muista koskaan ennen kärsineeni mistään kaamosmasennuksesta, enkä ole nytkään masentunut. Silti unta tuntuisi riittävän vaikka kellon ympäri. Eilenkin nukahdin keinutuoliin, kun kävin katsomassa iltauutisia. Miehen mielestä on sopimatonta nukahtaa tuoliin ja sitä hän joutuukin lähes joka ilta kyttäämään, nukunko vai en.


Onneksi sentään on kynttilät. Nämä ihanat jalat ovat Pekka Paikkarin Tarantellat. Muistaakseni nimi on tämä ja selvät piktäjalkaiset hämähäkin koivethan siinä onkin.

Talvea luvataan tännekin jo huomiseksi. Pakkasta peräti miinus 20 astetta, luin jostain. Tarttis varmaan mennä virittämään valoverkko kiven päälle, vaikka toisaalta nyt on jo niin pimeää, etten enää ole toivoakaan nähdä edes kiveä. Vaikka ollaan etelässä, niin päivä on lyhentynyt muutamaan tuntuu. Sikäli tietysti lumi olisi kiva valaisemaan maailmaa, mutta muuten en kaipaa lunta enempää kuin jäätäkään.

En tiedä. liittyykö väsymykseen vai johonkin lääkkeeseen, mutta tuntuu kuin hikoilisin aikaisemmin enemmän ja kun en ikinä ennen ole haissut hielle, niin nyt ei dödö tunnu ollenkaan auttavan. Kainalotkin ovat märät ja se on myös uusi, hyvin epämiellyttävä ilmiö. Kaiken maailman menopaussien pitäisi jo olla taakse jäänyttä elämää enkä iahn tämän takia viitsisi lääkäriinkään mennä. Pitää kai ainakin vaihtaa dödömerkkiä.

3 kommenttia:

  1. Väsymystä on liikkeellä pimeänä aikana kun aivot eivät herää valoon :) Iltapäivällä on jo ihan sekaisin kun ei hahmota kellonaikaa, päivä on tolkuttoman lyhyt ja ilta tolkuttoman pitkä. Upeat nuo Paikkarin kynttilänjalat.

    VastaaPoista
  2. Minua ainakin väsyttää tämä ainainen pimeys...satais nyt pian lunta niin minullekkin tulisi tunne, että joulu on tulossa. Mukavaa loppuviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  3. Lunta tuli jo, mutta yhä vaan väsyttää. Jotenkin helpottaa omaa oloa, kun tietää, että muillakin on samat tuntemukset. Luulin jo, että mulla on joku outo sairaus, kun tänä syksynä on väsyttänyt ihan hirveästi. Jaksamista kaikille väsyneille . .

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!