keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Hyvä kiertämään

Hyvät asiat lämmittävät mieltä, eikös vaan? Tartuin itse juuri äsken  Kotipuron Riitan tarjoukseen ja nyt on minun vuoroni laittaa hyvä kiertämään. Tarttuisiko joku tarjoukseen? Kolme ensiksi ilmoittautuvaa saa minulta jotain pientä. Pakettini lähtee todennäköisesti vasta joulun jälkeen, kun on tässä muutakin juhlaa kuin joulujuhla. Lähetä yhteystietosi sähköpostiini villiviini55 @ gmail.com (välilyönnit pois).

Tämä veronpalautusten päivä ja jostain omituisesta syystä saan enemmän palautusta kuin varmaan koskaan ennen. Juuri tänä samana päivänä huomasin naamakirjasta, että laatutavara.comiin oli varmaan juuri sillä hetkellä tullut tämä ihana Kerttu Nurmisen Nuutajärvelle tekemä esine. En epäröinyt sekuntiakaan. Koska rahan tehtävä yhteiskunnassa on kiertää, noudatin omaa filosofiaani ja pistin hyvän kiertämään itselleni.

kuva Laatutavara
Nyt tiedän saavani ainakin yhden joululahjan! Samassa pläjäyksessä oli myyntiin tullut muitakin Kertun ihanuuksia. Nyt ne kaikki on jo myyty. Sen minä arvasinkin ja siksi napsautin tilaukseni saman tien sisään. Nyt  maljani on jo maksettukin ja odottelen saavani sen kotiin vielä ennen joulua.

Tätä nimenomaista esinettä olen etsinyt pitkään. Tämä on uniikkiteos ja maksoi 160 euroa. Jos joku haluaa maksaa satoja euroja esimerkiksi jostain siirtokuvilla koristelluista tusinatavaraa olevasta muumimukista, niin siihen nähden hinta ei ole paha. Tietysti mihin vertaa ja mitä arvostaa.

Mutta nyt nukkumaan! Toivottavasti saan kierrättää hyvää teillekin, en tosin tätä esinettä!

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti kauniimpi ja yksilöllisempi ostos/sijoitus kuin muumimuki!

  VastaaPoista
 2. Todella hieno! Olet onnekas, toivonpa, että minullekin tulisi jotakin näin ihanaa vastaan. Ja varsinkin punaisena.

  VastaaPoista
 3. Onnea! Joulukuu on aika hauskaa aikaa, yllätyksiä täynnä!

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja omaperäinen! :) Mukavaa joulun odotusta sinulle!

  www.elamankultahippusia.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!