lauantai 8. joulukuuta 2012

Hyvää Sibeliuksen syntymäpäivää!

Onnea myös Kyllikeille. Ah, unohdin kokonaan yhden, mutta pitääpä äkkiä laittaa sähköpostionnittelut. Ruusukuvakin tuli jo käytettyä...

Mies lähti jo ennen puoltapäivää soittoreissulle, teemana Sibeliuksen syntymäpäivä  Ehdin varmaan saunoakin ennen kuin hän kotiutuu. Tänään olisi ollut liputuspäiväkin, vaan kun ei ole lippua eikä lipputankoa.

Minä sain vihdoin ja viimein verhot ommeltua ja suihkuverhon lyhennettyä. Mies saa kiivetä katon rajaan laittamaan tangot paikoilleen ja sitten periaatteessa ainakin yksi huone on jo juhlakunnossa. Mutta on tässä silti vielä kaikenlaista raivaamista koko ensi viikoksi. Pitäisi leipoakin. Ajattelin tehdä tupla-annoksen Hildegard Bingeniläisen hermo- ja älypipareita ja pari jotain kakkua, ehkä taatelikakkuja. Pipareita siis n. 240 kappaletta, mutta ne ovat niin hyviä, että tekevät kauppansa ja loput syön itse pitkin kevättä. Siinä sitten ovatkin meidän talon joululeipomukset, luulisin.Tietokone elää taas omaa elämäänsä. Kummallisia kuvakkeita on ilmestynyt tähän bloggerin päälle, ilmeisesti niistä pääsee suoraan jonnekin, kun vaan tietäisi minne. No, muutaman sentään tunnistan.

4 kommenttia:

 1. Kaunis kuva: ikkuna moninkertaistaa hauskasti tähden!
  Hyvää Sibeliusta Sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Hyvää Sibeliuksen synttäriä!

  VastaaPoista
 3. Minä semmottinen piparihiiri. Ja torttuja leivotaan aina sitä mukkaa kun syyään. Siinä meijänkin joululeipeet. Muuta ruokaa aina niin palajon että kahavileivät aikas niukat :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!