sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Ei kaalia?

Voitteko kuvitella, meidän K-supermarketkaupassa ei ollut tavaallista keräkaalia? Keksimme eilen, että kunnon kaalipata on oivallinen sunnuntairuoka, mutta pieleen meni. Ei sitä nyt sentään rynnätä kaupasta kauppaan kaalia hakemaan. Vai olisikohan niin, että kaikki muutkin keksivät keittää kaalisoppaa/kaalipataa/kääriä kaalikääryleita? Syksyruokaa parhaimmillaan...

Miestä otti muutenkin kaaliin. Hänhän sai todella onnistuneet verenpaine- ja turvotuksenpoistolääkkeet pari viikkoa sitten. Ei muuta vikaa kuin että tuli kaamea yskä. Mies yski pää punaisena ja kumpikin pelkäsimme, että joko pian noutaja saapuu, kun pää ratkeaa. Huomenna hän soittaa sairaalaan, mutta lopetti jo tänään lääkkeen ottamisen. Yskä lakkasi lähes saman tien.


Tämmöistä vaahteraa kuvasin pari päivää sitten täältä työhuoneen ikkunasta. Tänään olisi vielä aurinkoisempi kuvauspäivä, mutta on ollut vähän muuta puuhaa. Taidan kuitenkin hakea kameran ja ottaa vielä parit kuvat niin kauan kun aurinko paistaa ja lehdet ovat puussa. - Leppoisaa iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!