tiistai 1. lokakuuta 2013

Se on nyt lokakuu

Voi veljet, miten tämä aika kuluukin nopeasti! Siksi piti vaihtaa otsikkokuvakin, kun vielä Villiviinin villiviinissä on lehdet tallessa. Naapuri istutti viime vuonna raja-aidalle villiviinin, joka on kasvanut ja menestynyt oikein hyvin, jopa niin hyvin, että se on kiemurrellut meidän puolelle ja noussut aitan seinälle. Sehän sopii meille oikein hyvin, paitsi että pitää varmaan ensi kesänä vähän miettiä, miten ruoho leikataan rajalta. Ehkä ei mitenkään? Tänä vuonna selvisin repimällä likaruohot käsin.Tänään kierrettiin asioilla. Pakettia tuli matkahuollon kautta, Prisman postilaatikon ja oikeankin postin kautta. Matkahuollosta hain varmaan lähemmäs kahden ja puolen kilon lankapaketin. Nyt enää puikot esille ja rupean kutomaan miehen tilaamaa villapaitaa. Paketissa on lankaa myös pipoon ja muutamiin kintaisiin, ehkä johonkin sukkapariinkin. Ja varalanka siltä varalta, että mies ei olisi kelpuuttanut viininpunaista villapaitaa.

Prismassa tein myös joukon ostoksia Joulun lapsi-laatikoihin. Vaatepuoli ja joukko muutakin tavaraa jäi ostamatta, kun ei sopivia löytynyt, mutta aloitin tärkeimmästä päästä: kynät, kumit, penaalit ja pehmolelut on nyt hankittu! Onhan tässä koko kuukausi aikaa tehdä muita hankintoja. Eikä meillä vielä ole laatikoitakaan.

Aloitimme kierroksen lääkäristä. Varsinaisesti asiani oli saada reseptejä uusittua ja yksi labralähete. Verenpaine oli hyvässä jamassa, mitä lääkäri oikein kiittelikin, eikä sydämestä kuulunut mitään asiaan kuulumatonta. Eli lääkitys on kohdallaan. Niin myös miekkosella, joka sai uusia troppeja. Niiden ansiosta hänen turvonneet nilkkansa ovat jo ihan normaalin näköiset. Flunssanikin taisi mennä melkein suurkiitoksella ohi, sillä vähän vain yskittää silloin tällöin.

3 kommenttia:

 1. Villiviini tuli Villiviinin luokse:)) Se näyttää kertovan että osta edes yksi oma taimi, niin saat nauttia syysvärin loistosta, jos tuo nyt ei satu juurtumaan vaelluksellaan, sen se voi tehdä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Kaisumarjatta, kyllä nämä ovat ihan ihkaomia villiviiniä päärakennuksen seinästä ja seinän vierestä. Vähän juksasin kuvassa, kun en viitsinyt/jaksanut kävellä vajan nurkalle kuvaamaan sitä naapurista varkain tullutta.

   Poista
  2. Oi Kaisumarjatta, kyllä nämä ovat ihan ihkaomia villiviiniä päärakennuksen seinästä ja seinän vierestä. Vähän juksasin kuvassa, kun en viitsinyt/jaksanut kävellä vajan nurkalle kuvaamaan sitä naapurista varkain tullutta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!