lauantai 19. lokakuuta 2013

Väsyttää ja kolottaa

Noinkohan se talossa majaileva flunssa nyt iskee minuun? Väsyttää, kurkku on kipeä ja kolottaa vähän siellä sun täällä. Aloitan kokeilemalla auttaako sauna. Viinasta en niin tiedä, mutta tervaa ei ainakaan ole talossa. Yhtenä lääkkeenä kokeilin jo karpalomehua, joka olikin niin tuhtia tavaraa, että huh-huh. Mies yskii vieläkin vähän, mutta ilmeisesti pahin tauti on jo ohi. Toistaiseksi.

Lehtiä tulee puista hirmuista vauhtia; tämä oli vielä alkuviikon tilanne. Varsinkin tammenlehtiä on tullut paksut kerrokset, joita ei ainakaan tässä kunnossa ole asiaa lähteä haravoimaan. Mies lohdutti, että kyllä ne lumilingolla viimeistään lentävät taivaan tuuliin. Kun monessa blogissa on jo esitelty oikein lumisia teitä ja maisemia, niin niitä ei meillä vielä ole. Kuuraa vähän nurmella aamulla, mutta pian kai se lumi täälläkin on.

Tämä lehtimatto taitaa olla pääasiassa polun laidoilla kasvavista haavoista. Onneksi tätä ei meidän tarvitse haravoida.Jos nyt sitten sinne saunaan... Otin pakkasesta sulamaan palan poroa, jonka ostimme jo joskus kevätpuolella. Se pääsee huomenna pataan muutaman possunkimpaleen ja sipulin kanssa.

5 kommenttia:

 1. Toivotaan taudin lähtevän kotihoidolla. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Paranemishaleja. Syksyinen on kuvani. Kurkkaappa, miltä meillä näyttää.

  Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Minusta nuo lehtimatot maassa ovat niin kauniita.
  Meilläkin on ollut lunta maassa jo monta päivää ja pakkasta on joka yö. Eipä olisi tarvinnut vielä talven tulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, eikä auta vaikka olisi miten hyödyllistä haravoida ne pois.

   Poista

Kiitos kommentistasi!