sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Ikävä uutispäivä

Sytytin jo viime yönä tänne kynttilän, kun kännykkä pimputti ikävän uutisen terroristien tekemistä kauheuksista. Ajatukseni ovat pitkin päivää käyneet Pariisissa. Kai minä olen sitten vähän herkkä, kun tämä niin kosketti, mutta fb:ssä huomasin monen muunkin reagoineen samalla tavalla. Ehkä se onkin hyvä, kun tuntee ja reagoi, vaikka tuska ja pelko eivät onneksi vielä asu meillä täällä.

Monen ahdistuneen oloa toivottavasti helpotti, kun sekä presidentti, pääministeri että sisäministeri rauhoittavilla puheillaan tulivat esille. Niin varmasti tekivät monet muutkin johtajat, meillä ja muualla.  Pelkoa ei kannata päästää ovesta sisälle. Toivottavasti en säikäyttänyt teitä? Tuli vain niin paha olo, etten saanut kirjoitettua sanaakaan, kun arvelin uutiskanavien kyllä kertovan mistä on kysymys.

Mitään henkilökohtaisia kauheuksia siis ei ole tapahtunut. Oma oloni on ennallaan. Sukulaiset ovat hengissä ja tiettävästi terveitä. Itse kuulen viikolla labrakokeiden tuloksia. Viimeksi asiat olivat ihan kohdallaan, mutta nyt otettiin iso määrä uusia kokeita, kun näitä ei ole erikseen otettu ties koska. Ehkä sen takia, kun on ollut isompiakin murheita tutkittavana.  Tällä kertaa tarkastelussa olivat niin sokerit kuin kolesterolitkin sekä kilpirauhasen toiminta. Viikon päästä kuvataan silmänpohjat.

4 kommenttia:

 1. Pelastytit kyllä, en siinä vaiheessa ollut kuullut uutisista. Vilkas mielikuvitukseni teetti vaikka mitä kuvitelmia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjaa minua, tuo näet ei ollenkaan tullut mieleeni, että te säikähtäisitte. Se kyllä todistaa ainakin sen, että bloigiystävä on ystävä.

   Poista
 2. Minäkin järkytyin. En ollu kuullut terroristiuutista yöllä ja aamulla järkytyin - tämä aivan käsitämätöntä, että tämmöistä tapahtuu. Kenelläkään ei ole oikeutta aiheutaa toiselle tätä tuskaa.

  VastaaPoista
 3. Maailma on paha ja julma, jos joku uskoo mitä Raamattu puhuu tästä ajasta, niin sen ennustukset toteutuvat, sinne on kirjoitettu kaikki mitä nyt tapahtuu ja mitä tulee tapahtumaan.Siksi itse henk.koht. en järkyty mistään mitä maailmassa tapahtuu, koska on pahuuden valtakunta olemassa, joka taistelee todellisen Jumalan valtakuntaa vastaan. Ikävää on että viattomat ihmiset kärsivät ja kuolevat turhaan, pimeydessä olevien, vääristyneitten mielten ihmisten takia.
  Siksi meidän tässä kristityssä maassa suomessa pitäisi turvautua todelliseen Jumalaan, joka ei ole kaukana yhdestäkään meistä, Jumala lähestyy meitä poikansa Jeesuksen kautta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!