keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Avaan syyskauden - nyt!

Vähän myöhästyin sekä kuunvaihteesta että Sukkasadon alkajaisista, sillä kello on hm-hm, juuri nyt tasan 00:20. Onneksi olen keskimäärin keskiyössä:

Tämä nyt on se suurella ennakkomainonnalla esittelemäni seinäkello, josta tuli tämmöinen railakkaan värinen. Lisäilin ja lisäilin värejä, vaikka aloitin melko rauhallisesta valko-sinisestä pohjasta. Se oli niin halju, niin halju,  joten ei muuta kuin lisää väriä sutiin. Kello ei selvästikään miellyttänyt Herra Aviomiestäni, joten katselen sitä nyt toistaiseksi tässä työpöydän takana kirjahyllystä roikkumassa enkä alakerran vessan seinällä, kuten oli tarkoitus. Mies valitti vatsavaivoja, joten menköön sen tiliin.

- Kelloa ei tarvitse kehua. Sitä paitsi, mitä se kellekään kuuluu, millaisia kelloja minä värittelen tai mitä tyylisuuntaa taideteokseni edustavat, leikkikoulun piirustustyyliä vaiko sekopäiden päiväkerhon tuotoksia.

Tässähän mulla oli malli kellotauluun. Oravat ovat kuljetelleet valtavan määrän siemeniä eri puolille pihaa ja varsinkin kaikkiin kukkaruukkuihin.En edes muista, mitä tässä alun perin oli tarkoitus kasvaa. Nyt on kuitenkin kasvanut pelkästään auringonkukka ja lehdistä päätellen mahdollisesti muutama ringeblomma, jotka eivät kuki ainakaan  tänä kesänä.


Yritin siirtää tänne ihania kuvia kypsyvistä luumuista, joita tänään kuvasin. Niitä tulee valtavasti, jos saavat puussa pysyä. Kuva ei siirtynyt, kuten ei kuva kultapalloistakaan. Bloggerilla oli nyt jotain kuviani vastaan. Unohdin tänään kuvata omenapuun, joka myös kantaa melkein itselleen liian suurta satoa.

1 kommentti:

  1. Hauska kello, kyllä väriä voi olla.
    Noita auringonkukkia voi löytyä yllättävistäkin paikoista. Sinulla on sitten herkkuluumuja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!