torstai 30. syyskuuta 2010

Ihana päivä...

Päivä on ollut oivallinen kompostorin tyhjennykseen, siis paskakuskin virkaan. Tyhjensin vasta toisen pöntön, sillä yhtäkkiä huomasin haisevani sille itselleen ja pian lähden tapaamaan mukavia ex-työkavereita! Suihkun kautta, mutta tukkaa en ehdi kuivattamaan, joten saavat leidit ehkä aidon tervehdyksen hamasta lapsuuden lantalasta. Kaksi ainakin on maalaistyttöjä ja kolmannellakin on varmaan kokemusta ainakin mökkihuussin tyhjentämisestä. Varmuuden vuoksi keräsin viimeisiä omenia puun alta viemisiksi ja lepytykseksi.

Kaikesta päätellen kompostori on ollut turhan märkä, mutta ehtiipä tuotos kuivua ja maatua ensi kevääseen mennessä jatkojalostuslaatikossa, jonne sen kärräsin. Kukkasipuleja en vielä arvannut istuttaa, kun nyt ainakin on ollut ihanan lämpimiä päiviä ja öitäkin. 

Näitä kavereita on todella kiva tavata. Yhden tapasin kesällä, toisen noin vuosi tai kaksi sitten, mutta kolmannen viimeksi vuonna 98, omilla synttäreilläni. Paljon meille varmaan on tapahtunut näinä vuosina, hyvin raskaita asioita, mutta toivottavasti myös iloa. Olimme työkavereita joskus 80-luvun lopussa, mutta vaikka harvakseltaan pidetään yhteyttä, niin se ohut ystävyyden lankakin on riittänyt.

3 kommenttia:

  1. Uutta tuoksua ihmettelville voi sanoa että se on syksyn tuoksu PasComp eli paskakomposti. :)

    Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
  2. Kyllä! Ihana tuoksu onkin. Ja kiitos, ilta oli mukava.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!