torstai 7. lokakuuta 2010

Haa, hengissä ollaan

Rokotuksesta huolimatta henki edelleen pihisee, vaikka vähän säikähdinkin teidän muiden kokemuksia, kun minulla ei ole koskaan ollut mitään varsinaisia sivuvaikutuksia. Käsivartta särki ja kuumotti yöllä ja aamulla ja heräsin yöllä kerran outoon suonenvetoon, siis ei siihen tavalliseen, joka saa pomppaamaan ylös sängystä. Nyt kaikki tuntuu olevan kohdallaan ja vaikka käpälää aristaa, se ei ole estänyt etenkään sukan kutomista.

Päätin kuitenkin tänään rauhoittaa tassuni esimerkiksi pihatöiltä, vaikka niitä ei pitkään enää voi lykätä.  Kuva on muutaman päivän takaa: 

Utelias mustarastas kurkistelee pönttöön. Hu-huu, onko ketään kotona?
Tämä on lähes piilokuva. Kun muutama aamu sitten kuvasin pihlajassa keikkuvia rastaita, osui tämäkin tosi utelias mustarastas kuvaan. Puu on katkennut laho koivu, joka on varta vasten jätetty tikkojen pesäpuuksi ja pikku ötököiden majapaikaksi ja lintujen eväspuuksi. Nyt mustarastas istahti lintutalon katolle ja kurkki siitä sisälle, mutta niin nopea tämä veijari oli, että parempaa kuvaa en onnistunut hänestä saamaan. Mutta tulipa kokeiltua hyvät kuvatekstin teko-ohjeet. Kiitos Heljä! Minä ainakaan en ollut edes huomannut koko kuvatekstimahdollisuutta.

Toiset kiitokset lähtivät jo aikaisemmin blogiystävä Heleenalle, tiedät kyllä mistä! Yhteistyö on voimaa! Postista haettiin paketti, jossa oli miehelle uusi kylpytakki. Edellinen oli jo niin vanha ja hiutunut ohueksi, että olisin ollut valmis leikkaamaan parhaat palat omiin ompeluksiini ja heittämään loput roskikseen. Ei käy. Se on kuulemma niin vilpoinen kesällä. Onpa niinkin, sitä en voi kiistää.

Uusi takki on muuten hyvä, mutta vyö oli paitsi tönkkö, myös aivan liian lyhyt tai ehkä isännän maha on vähän pyöristynyt viime vuosina. - Huumorin kukka ei yleensäkään kuki meidän isännässä, joten hänpä ei hyväksy toisesta väristä tehtyä jatkokappaletta, ei vanhan kylpytakin eri väristä vyötä ja ellen olisi ehtinyt jo maksaa ostosta, niin mokoma olisi palauttanut koko takin. Pah. Toivottavasti kangaskauppa myy edes suunnilleen sen väristä ja laatuista kangasta...

4 kommenttia:

  1. Hyvä, että hengissä ja tosi kiva kun vinkistä oli iloa. Toivotaan, että kangaskaupasta löydät ratkaisun vyöhön. Miehet...

    VastaaPoista
  2. Kiva kurkistelukuva. Laita napit ;-D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!