lauantai 30. lokakuuta 2010

Harmaata päivää

Onpa nyt harmaa päivä ja taitaa vähän sataakin. Päivän piristykseksi jatkoin eilisiltaista harrastusta eli uuden blogipohjan valintaa. Pohja on Itkupillin - kiitos - hederikuva ihan itse ottamani. Hei saatteko te selvää tekstistä?

Pikapikaa käytiin vain ruokakaupassa ja sitten taas sisälle. Päivän ohjelmassa ei nyt ole muuta kuin oleilua ja sauna illemmalla. Yritän saada ainakin yhden sukkaparin valmiiksi ja jos hyvin käy niin vielä toisenkin. Menivät nimittäin raidat vähän sekaisin, joten puikoilla on nyt yksilä numero 3 ja nelonenkin vielä tarvitaan. Lankuria pitäisi ruveta päivittämään, mutta ei tänään. Eikä huomenna, jolloin on muuta ohjelmaa.

6 kommenttia:

 1. Onpas kaunis pohja ja tekstistäkin saa hyvin selvää.

  VastaaPoista
 2. Vähän vaihtelua elämään,hieno taustakuva ja tuosta tekstistä tosiaan saa selvän.Mukavaa Sunnuntaita♥

  VastaaPoista
 3. Nuo siniset tekstit näkyvät heikosti ainakin mun läppärillä, mutta juttujen tekstit näkyvät ja sehän on tärkeintä.

  VastaaPoista
 4. Mulla ei näy nuo siniset tekstit juuri ollenkaan. Meni aika kauan ennekuin huomasin niiden olemassaolon. Luulin jo kommentoitinmahdollisuuden poistetun kokonaan. Maalaamalla koko näytön saa ne kyllä näkyviin.

  Punainen teksti näkyy hyvin. Oranssi melkein häviää ruskeaan pohjaan.

  VastaaPoista
 5. Voi kun osaisi vaihtaa väriä, niin itsekin tummentaisin kommenttia. Klikkaamalla se kyllä tummentuu, jos nimittäin osuu oikeaan kohtaan.

  VastaaPoista
 6. Ei tummennukaan, vaan vaihtaa väriä, korjaa Villiviini kokeiltuaan asiaa uudestaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!