maanantai 1. lokakuuta 2012

Arvottu on!

Nyt on arvottu, vaikken ihan täydenkuun aikaan sitä ehtinytkään tehdä. Muistin kyllä asian, kun katsoin ulos ikkunasta mennessäni nukkumaan, mutta tiiviin viikonlopun päätteeksi en enää jaksanut lähteä avaamaan tietokonetta.

Nyt kumminkin arvonta on suoritettu ja kirjan saa Kotipuron Riitta. Onnea! Lähetäpä Riitta osoitteesi sähköpostiini. Samalla voit laittaa pikkuvinkkejä siitä, minkä tapaisen kirjan toivoisit saavasi.

Olen vieläkin vähän pyörryksissä tiiviin, mutta äärettömän hyödyllisen ja antoisan kirjaviikonlopun jälkeen. Ei kannattaisi edes mainita, miten paljon saimme toinen toisiltamme vertaistukea ja kannustusta. En ole vielä purkanut kassiani, mutta sen voin sanoa, että se on pullollaan tärkeää tietoa, neuvoja ja tukea. Nyt alkaa ankara työvaihe, monesko lie? Korjaamisvaihe saamiani ohjeita noudattaen ja nyt en puhu pilkunpaikoista. Mutta jos Menestyskirjailija kirjoittaa tekstinsä seitsemään, kahdeksaan kertaan uusiksi ja toinen saa tekstinippunsa takaisin kahdeltatoista kustantajalta ennen kuin kolmastoista sen hyväksyy, niin siihen minulla vielä on pitkä matka. Tosin se ensimmäinenkään ei vielä vähään aikaan pääse palauttamaan tekstiäni. No, nämä ovat vasta tulevaisuuden murheita, mutta yhdenlaista arpapeliä tietysti sekin, mitä kolmensadan sivun kokoiselle eepokselleni tapahtuu ja kenen toimesta.

Oma flunssanikin tuli ja meni, mutta miespoloinen sairastaa edelleen. Luultavasti sama pöpö vaivaa meitä kumpaakin, mutta elin viikonlopun varmaan sellaisessa hurmoksessa, että tautikaan ei päässyt kimppuun.


5 kommenttia:

 1. Onnea arvonnan voittajalle!

  Hienolle kuulostaa viikonloppusi anti.

  VastaaPoista
 2. Kolmensadan sivun kirjoittaminen kuullostaa tosi savotalta. Olet aikamoisen urakan tehnyt. Tai eihän sitä, kuinka moneen kertaan sitä on vielä kirjoitettava.
  Hienoa, että teillä oli innostava tapaaminen!

  VastaaPoista
 3. Onnea ja menestystä kirjailijan uralle.

  VastaaPoista
 4. Voi teitä ihania, kiitos kannustuksesta! Tästä asiasta tulette vielä kuulemaan kyllästymiseen asti, luulen ma.

  VastaaPoista
 5. Ihana ylläri että onnetar osoitti mulle suosiotaan :) Kävin eilen laittamassa postia sulle . Aikamoinen urakka taitaa olla tuo kirjan kirjoittaminen, mutta selvästikin se sulta luonnistuu !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!