tiistai 30. lokakuuta 2012

Haastetta itselleni

Kun sukkasato on päättymässä huomenna  - sain aikaiseksi 12,5 paria - niin uudet haasteet odottavat. Jos ei tänä talvena näkö riitä, niin ensi kesänä sitten.Tämmöinen ihanuus pitäisi pistellä eli komea nukkekoti odottaa tekijäänsä! Tilasin tämän Suuresta suomalaisesta kirjakerhosta ja mukana setissä tuli niin malli kuin langatkin. Sitä en ole tutkinut, onko näitä vielä saatavissa vai tilasiko sskk vain sen määrän, mitä oli ostettu.

Pako näyttää olevan valmistajan nimi, missä sitten onkaan, sitä en ole tutkinut. Eikös olekin upea? Se on sitten taas toinen juttu, milloin tämä on valmis, mutta ainakin haastetta piisaa.

6 kommenttia:

 1. Tämmöinen tuote on kyllä livahtanut ihan ohi silmieni - miten voi olla mahdollista? =D Joskus UFO RR -kierroksella pistelin tämmöistä taloa ja se malli oli niin hankala lukuinen, etten tippaakaan ihmettele miksi oli omistajaltaan jäänyt kesken. Toivottavasti sinun pakkauksessa on helppolukuisempi malli (se oli jonkin lehden malli muistaakseni silloin mitä pistelin).

  VastaaPoista
 2. Upea Nukekoti-malli!
  Niin kauniita yksityiskohtia paljon..etualan kukkapenkit on tosi somat !!

  Olitpa kutonut upean määrän sukkia,näillä keleillä villasukat on tarpeen ! :)

  VastaaPoista
 3. Voi mikä ihanuus, tuollaisen minäkin haluaisin:)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis työ ja paljon pieniä yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 5. Aivan kertakaikkisen ihana, katselin sitä itsekin, mutta viha-rakkaussuhteeni ristipistoihin valitti, että ensin pitää tehdä keskeneräiset pois. Niinpä jätin sen kauppaan, mutta sinä saat ihanan talon!

  VastaaPoista
 6. Joo, vähän jo etukäteen jännittää, saanko tätä ikinä valmiiksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!