lauantai 27. lokakuuta 2012

Siedätyshoitoa tämäkin

En halua estää ketään tykkäämästä talvesta, lumesta ja liukkaista teistä. Minulle ne vain eivät sovi. Siksi vaihdoinkin lumisen taustan ja varmuuden vuoksi vielä nuo piikikkäät hevoskastanjan oksat. Jospa näillä olisi vaikutusta. Tuli mielleyhtymä ex-työkaveri Ainosta, joka aikanaan opetteli tietokoneen käyttöä ja hankki sitä varten kauhistuttavan näköisen woodoo-nuken naaman tikun nenään. Aina aloittaessaan hän otti nukenpään käsittelyyn... Minä perin otuksen, mutta enää sen sijainnista ei ole tietoa.

Siis ensilumi tuli meillekin. Määrästä päätellen maa on jo taas pian musta. Ihan oikeasti meitä kauhistuttivat kuvat Turun seudun maanteistä. Onneksi sinne suuntaan lähtivät illalla yhdet talvirenkaat


ja toiset laitetaan huomenaamulla meidän autoon. Mies toi kaupasta varmuuden vuoksi jääkaapillisen ruokaa, niin että ainakin viikonlopun yli voimme tarvittaessa olla kotonakin. Paitsi äänestämisreissu tietysti tehdään.

Käykää hyvät ihmiset katsomassa Sinipellavan arvontaa. Kässäihmisille siinä on huima palkinto, jota minä ainakin himoitsen itselleni.

5 kommenttia:

 1. Olen ihan samaa mieltä, ei olis koko talvesta väliksi. Lumisohjossa tai liukkaalla jäällä ei ole mukava lähteä polkupyörällä hoitamaan asioitaan. Toivottavasti tänä talvena ei tule ainakaan niitä hirmu pakkasia.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä, kunpa vain voisi loikata talven yli kevääseen! Mutta ei, kaikki tämä meidän on läpikäytävä, kai se kasvattaa sitä (suomalaista) sisua.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sinipellava-vinkistä.

  Talvi ja etenkin lumi, voisivat olla vain rajoitetusti laskettelukeskuksissa, mutta kotipihat ja kadut olla sulana :-)

  VastaaPoista
 4. Siis täällä on todellakin LUNTA...täällä Turun seudulla.
  Auriko paistaa valkoisiin puihin ja on todella kaunista ...:)
  Minä tykkään!

  VastaaPoista
 5. Juu, en halua kieltää kenenkään iloa lumesta ja siellä Turun suunnassa sitä näytti kuvien perusteella todella olevan. Luulin, että se on aluetta, jossa leppeät tuulet puhaltavat ja talvi tulee myöhemmin kuin muualle...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!