maanantai 29. huhtikuuta 2013

Jäät lähtivät tänään

Isäntä tuli kaupasta ja käski panna äkkiä kengät jalkaan. Jäät lähtevät! Niinhän me riensimme sitä ihmettä katsomaan. Voimakas etelätuuli oli puhaltanut jäät jo meidän torpan kohdalta kauemmas kohti kaupungin keskustaa, mutta sainpa sentään otettu muutaman kuvan. Yritin kuvat niitä kaikkia kahta lokkia ja vihaista varista, jotka risteilivät järven yllä, mutta menestys oli huono. Linnut olivat minulle ja kameralleni liian nopeita. Muutamat mustat pisteet alimmissa kuvissa ehkä ovat lintuja.
Tuuli on ollutkin tänään aika voimakas. Se on esimerkiksi heittänyt naapurin puolelta jonkun rakennuslevyn meidän pihaan ja luultavasti vielä ruusupensaan päälle. Hoitakoon naapuri itse levynsä omalle puolelleen. Mietin kyllä sitäkin vaihtoehtoa, että jos tuuli tuo pihaan irtaimistoa, niin eikö silloin ole oikeus ottaa irtotavara itselleen? Mies ei kannattanut ajatusta.

2 kommenttia:

  1. Meidän mökillä jäät lähtivät tänään liikkeelle, puikkokasoja kasaantui rannoille täälläkin. Mutta keskijärvi jäi vielä jään peittoon.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!