keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kevättä ja aurinkoa!

Kuten kuvasta näkyy, meilläkin sinivuokko kukkii pihassa:


Lumikello on löytänyt kokonaan uuden kasvupaikan. Tähän asti sitä on ollut pelkästään pensasaidan juuressa, mutta nyt se yllätti. Siemen on lentää liihotellut tontin poikki talon syrjälle nurmikolle. Tai siis sammalikkoon.


Otin kolmannenkin kuvan nurmikolle levinneistä krookuksista, mutta sen taidan säästää päivään, jolloin ei ole muuta esiteltävää ;-)

Päivä on ollut ihanan aurinkoinen, mutta sitttenkin aika kylmä. Vilu tuli, kun puseroisillani juttelin tovin naapurin rouvan kanssa meidän postilaatikolla.

Sain kirjaani varten viimeiset kuvat, toisen museovirastosta, toisen omalta museolta ja lähetin ne saman tien eteenpäin. Hyvä juttu, näitä juuri olin kaivannutkin, mutta hitsi vie, ne eivät tulleet ilmaiseksi. Nyt ei enää tule muutoksia, paitsi tietysti mahdollisten virheiden korjailua. Odotan jännityksellä ehdotusta kanneksi ja ylipäätään koko visuaalista ilmettä. Ja aikataulua. Ja sitä vedosta. Tämä viimeinen muutos tietysti vaikuttaa jotain, mutta ei varmaan dramaattisesti mitään.

Ei päivä pelkästään iloa ja aurinkoa ole ollut. Isä oli ollut terveyskeskuksessa, mutta lähetetty kotiin odottamaan kutsua jatkotutkimuksiin. Oireet voivat merkitä mitä tahansa, pahimmasta mahdollisesta lievempiin vaihtoehtoihin. Ääni oli hyvin väsyneen miehen ääni, mutta hän olikin vasta kotiutunut reissulta kun soitin. Parin tunnin odottelu oli onneksi ollut mahdollista viettää makuulla, mutta oli se siltikin ollut pitkä odotusaika.

3 kommenttia:

 1. Täällä meilläkin aurinko kutkutellut eileisen jäätävän sajepäivän jäläkeen...Ja voi sinivuokotkin sinulla siellä ja jännittäviä aikoja elelet kirjasi tiimoilta :)

  VastaaPoista
 2. Voi jestas että se suloinen tuo sinivuokko. Lumikello rönsyilee välillä mihin se haluaa, itselläni ei sitä nyt ole. Toivotaan, että isä toipuu ja mielenkiintoinen vaihe on Sinulla nyt menossa, onko tämä kirja omakustanne vaiko jonkun muun julkaisema?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palvelukustanne. Yritin muutamaa kustantajaa, mutta kun ei kiinnostanut niin ei kiinnostanut. Näin sen kuitenkin saa kirjakauppojen ja kirjastojen katalogeihin ja nettikauppoihin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!