torstai 11. huhtikuuta 2013

Kakkupäivä

Tänään kakutin oikein urakalla. Syntyi kolme maustekakkua, ihan tavallista, tavallaan hyväntekeväisyyteen. Siinä tämä iltapäivä melkein menikin. Miehellä oli eilen kauppalistalla kardemumma, mutta se oli jäänyt ostoskärryyn. Onneksi en itse ole maistelemassa kakkujani.

Jostain syystä hartiat ovat olleet monta päivää tosi kipeät. Kipu ei hellitä, vaikka miten yrittäisin jumpata. En varmaan ole keksinyt tähän vaivaan sopivia liikkeitä. Kipukoukku auttaa hetkeksi, mutta vain pieneksi hetkeksi. Pitäisi saada värvättyä tuo aviomies hieromaan, mutta toistaiseksi se ei ole onnistunut.

Buzzadorin urani taitaa saasa vihdoinkin jatkoa, kun tuli kutsu Hälsans kök -nimisten kasviseinesten maisteluun.

5 kommenttia:

 1. Minullekin tuli tuo Hälsans Kök -buzzausmahdollisuus, mutta skippasin sen. En viitsi blogiini laittaa buzzausta ja sehän oli tällä kertaa vain blogijuttu. Tuotteet on kyllä tosi hyviä!

  VastaaPoista
 2. Varmasti niistä tuli ihan hyviä, vaikka kardemumma jäikin puuttumaan.
  Tietysti se vähän harmittaa, ettei saa kotiin kaikkea sitä, mitä on listaan kirjoittanut.
  Itse leivoin kuivakakkua viikko sitten hyväntekeväisyyteen. Osa aineista puuttui, mutta keksin omasta päästäni jotakin muuta tilalle. Ihan hyvältä maistuivat kuitenkin, kertoivat muut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli hyvää. Vironperän kakku oli yhtenä.

   Poista
 3. Mitä tuo buzzaus oikein käytännös on.... olen tainnut jossain vaiheessa siihen jotenkin kiinnostua ja sitten heivannut sen menemään? Hälsans Kök:in monista tuotteista pidän - helpottavat välillä ruokapulmaa :D Minun pitäivi saada jonkinlainen leivontakärpäsen purema - pakastimessa olisi kiva olla jotain, koskaan ei tiedä milloin alkaa tehdä mieli "jotain kahvin kanssa" :D

  VastaaPoista
 4. d-malli, se on semmoista suusta suuhun markkinointia tai esim. naamakirjassa tai blogissa suosittelua, jos nimittäin tykkää saamistaan tuotteista. Tuotteet saa siis ilmaiseksi koekäyttöön, tosin joitakin poikkeuksiakin on kalliimmissa tavaroissa. Sitten niitä voi itse tai kavereitten kanssa testata ja kommentoida. Minulla on vasta yhdestä kampanjasta kokemuksia. Kukapa sitä ei ilmaiseksi kokeilisi uutuuksia. Niin ja lisäpinnoja saa, jos saa värvättyä kavereita mukaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!