maanantai 1. elokuuta 2011

Elokuuta!

Kesä tuoksuu onneksi vielä kesältä, vaikka onkin jo elokuun ensimmäinen. Mies nimittäin lähti leikkaamaan nurmikkoa ja ruoho tuoksuu sisälle asti avoimesta ikkunasta. Eihän kesä vielä todellakaan ole lopussa! Onnekseni kuulin viime viikolla heinäsirkankin siritystä, vaikka ainakin viimeiset kaksikymmentä kesää olen miettinyt, joko se on loppu vai vieläkö korvani kuulee sirityksen.  Kuuli, vaikkakin vähän rahisevan äänen!

Kiva kun mies vihdoinkin uskalsi lähteä ruohonleikkuuseen, kiitos viime viikon sateiden. Muijan tehtäväksi saattaa jäädä niin sanotun uuden kukkapenkin kitkeminen nyt kun sen lähelle luultavasti taas pääsee.  Katsotaan, mitä polvi sanoo sen kaltaisesta askareesta. Varminta ehkä olisi istua käsityön kanssa terassilla ja kehua ahkeraa miestä. Huomenna minulla onneksi on lääkäriaika.
 

Eilen vietettiin tämän herran synttäreitä ja meillä oli tosi mukava iltapäiväkyläily. Yritin saada kuvaan taiturin tekemässä taidokasta volttia, mutta sehän ei onnistunut, kun en hoksannut ottaa tätä videolle. Sormi ja kamera eivät kerta kaikkiaan olleet tarpeeksi vikkelät.


6 kommenttia:

 1. Kesä jatkuu turhia pelot syksystä. ilmat ovat normaaleja onneksi ne helteet väisty. Nyt voi nauttia ulkona olosta kun ei ahista ;)

  VastaaPoista
 2. Leikatun ruohon tuoksu on ihana - se nousee ihan päähän=) Elokuu on melkein parasta aikaa kesästä ... pehmeä ja vähän kostea, on kuin olisi etelän yössä elokuun pimeinä iltoina...

  VastaaPoista
 3. Kyllä kesää on vielä jäljellä. Samettiset illat ovat tulossa.

  VastaaPoista
 4. Elokuu alkoi täälläkin (vaikka hetken luulin, että syyskuu...)
  Sovitaan elokuu vielä kunnon kesäkuukaudeksi, täällä ja Keski-Euroopassa se ainakin lomakuukausi, koulut alkavat vasta 1.9.

  Työntekoa voi rakastaa myös sitä katsomalla!

  VastaaPoista
 5. Meidän pihalla on oikea tuoksu-sinfinia kun Poika leikkasi nurmikon ja Isäntä pui peltojamme joisa kasvaa kuminaa!!

  Upea Amiraali!

  VastaaPoista
 6. Melkein mikään ei voita näitä: leikatun nurmikon tuoksu, puidun viljan tuoksu ja sitten myöhemmin syksyllä kynnöspellon tuoksu. No, ehkä vauvan varpaat ja tuore pulla pääsevät samaan sarjaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!