lauantai 27. elokuuta 2011

Lämmin lauantai

Mies oli suunnitellut meille kahden hengen yllätys-rapukekkereitä ehkä kesän viimeisen lämpimän viikonlopun kunniaksi. Aina ei mene niin kuin meinataan. Muija sai kaamean mahataudin heti aamupalan jälkeen tai oikeastaan jo sen aikana. En ole vieläkään syönyt mitään, keltaista jaffaa vain litkinyt ja yhden jäätelöpuikon nuollut. Aamupalassani on luullakseni jotain, joka tämän aiheuttaa, sillä vaivoja on ollut monena aamuna, ei vain näin totaalisen rajuna ripulitautina. Mustikat? Maapähkinävoi? Kesäkurpitsa? Omena? Päärynä? Vihreä tee? Rooibus-tee? Leipää, juustoa ja leikkelettä en sentään epäile ja ne sitä paitsi jäivät melkein syömättäkin ns. sattuneesta syystä. Katseeni on kääntynyt marja- ja hedelmäosastolle.

Päivä on ollut todella lämmin ja niin aurinkoinen, että oli pakko nostaa pistelyt sisälle ja tulla terassilta sisälle tietokoneelle. Nyt aurinko ehkä on jo puiden takana ja voin siirtyä takaisin ulos katsomaan mitä ukko-kullalle kuuluu. Etten vain olisi tartuttanut tautia?

Äitienpäiväruusu avasi uuden kukan. Kuva tosin on ensimmäisestä, mutta uusikin näyttää samalta...


4 kommenttia:

 1. Voi harmi tuollaista vatsatautia..:(

  Täälläkin on ollut mahtava lämmin päivä☺

  VastaaPoista
 2. Voi sentään, toivottavasti olo on jo parempi! Minä ehkä itse epäilisin maapähkinävoita... Eikö se voisi pahentuneena aiheuttaa tuollaisia oireita?

  VastaaPoista
 3. Maapähkinää minäkin epäilisin. Tosin päärynäkin voisi juuri aamulla sekoittaa vatsan. Eihän sinulla ole kolesterolilääkitystä. Mulla alkoi olla vesiripulia aamuisin kun sain sokerilääkkeen lisäksi verenpaine- ja kolesterolilääkkeet. Leipä sitten taas jymäyttää vatsan muutamaksi päiväksi, mutta joskus on aamulla niin kiire vessaan, että ovet pitää olla valmiiksi auki ja pytynkansi ylhäällä. Samaa kuulin tuttavaltani, jolla on samantapaiset lääkkeet. :(
  Toivottavasti vatsasi on rauhoittunut jo ja saatte rapujuhlat pidettyä.

  VastaaPoista
 4. No johan oli,toivottavasti on ohitse mahatautisi.Jokin aines nyt ei jostain syystä käy sinulle.Täällä paistoi eilen aurinko lämpimästi,helteisesti:),vaan nytkin aamulla aurinko jaksaa paistaa,siihen se sitten pysähtyykin,alkaa ne syksyn viileet:(..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!