lauantai 24. elokuuta 2013

Monenlaista satoa

Minä onnekas saan Bikken pilttuu -blogista tämmöisen hienon palkinnon:


Nettikauppa Mamma Roosa on lahjoittanut koreat siivoushanskat, joita kuulemma voi käyttää puutarhahommissakin. Ja sitten vielä vanhaa kunnon Pore-saippuaa! Kiitos etukäteen! Kyseessä oli palkinto, jonka voitti ensimmäisenä blogiin kommentoinut. Ja se olin minä.

Viikon päästä alan ahertaa sukkia syksyn Sukkasadon merkeissä. Minä olen tänäkin vuonna Heinäladossa, joka näin maalaistytölle on tuttu paikka: kuivan heinän haju ja suolakiteiden kirvely heinänpistelemissä kintuissa tuli heti mieleen. Edellisessä postauksessa on linkki sukkasadossa niille, jotka éivät tätä ratkiriemukasta hanketta tunne ja jotka mahdollisesti haluavat ruveta kutomaan sukkia porukassa itselle, kavereille, lahjaksi, hyväntekeväisyyteen tai mihin tarkoitukseen hyvänsä. Meitä on aika paljon ja viikon päästä aloitetaan!

Satoa laariin ovat muutamat naapurinisännätkin jo ruvenneet keräämään. Minulla olisi ollut kiva puintikuvakin, jota en tähän hätään löytänyt. Puimurit ovat raksuttaneet koko viikon näkö- tai ainakin kuuloetäisyydellä.

Nyt ohjelmassa on sänkyjen petausta, kasvihuoneella käyntiä ja iltaruoan laittoa. Kasvihuoneelta varmaan saan kerätä muutaman kymmenen kirsikkatomaattia, jos ei joku veijari ole käynyt syömässä niitä. Yksi kurkku meni parempiin suihin. Kun silmien tipottelu jatkuu edelleen, oli välillä pakko tulla sisälle ja pois terassilta ilta-auringon kirkkaasta paisteesta. Hauskaa iltaa kaikille!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!