perjantai 23. elokuuta 2013

Sukkasato alkaa

Huomio, huomio sukkamaisterit!Oletko jo huomannut, että Sukkasadon ilmoittautuminen on alkanut täällä.Tänä vuonna meitä emännöi groomeri, jonka oma blogi on Noita Näppärä  Kaikki porukalla kutomaan sukkia itselle ja kavereille ja sukulaisille ja erityisesti hyväntekeväisyyteen!

Jookos?



.Nämä ovat toissavuotiset sukat eli en ole lähtenyt ottamaan förskottia.

Nyt mulle tuleekin kiire saada neuletakki valmiiksi ennen syyskuun alkua. Toinen etukappale puuttuu vielä ja puolikas hihaa. Onneksi sukkalankoja on kotona, sanoisinko muutama laatikollinen.

Kun minunkin taidoillani kehtaa osallistua, niin kynnys on aika matalalla ja ovet leveät. Kudon nimittäin ihan perussukkaa, vaikka joka vuosi suunnittelen opettelevani jotain monimutkaisempaa. Kärsivällisyys loppuu siihen, kun olen hetken tutkinut mallikirjojen ohjeita.

3 kommenttia:

  1. Ihan perus-sukilla minäkin meinaan mukana olla.

    VastaaPoista
  2. Voi, eilen minäkin tuolla etanajahdissa muistin, että jouluksi pitäisi aloittaa sukkien kutominen jo nyt. En ole ollut mukana sukkasadossa mutta tykyttänyt reilut 20 paria joulupukin lahjakonttiin jo useampana vuotena. Seiskaveikka-lankaa on kerätolkulla jo kertynyt tarjouksista. Siispä puikot kilisemään...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!