perjantai 9. elokuuta 2013

Rahanmenoa ei voi estää

Taas eurot menivät niin että silmissä vilisi. Silmissä, niin. Värikalvon tulehdus jatkuu, lääkitys jatkuu, saunakielto jatkuu ja päälle päätteeksi tuli määräys käyttää aurinkolaseja, joita sinänsä olisi kai aikaisemminkin pitänyt käyttää. Ne vain ovat teillä tietymättömillä. Pengoin jo muutamaan vanhan käsilaukun ja seuraavaksi kai täytyy kurkkia piironginalustat. Lääkitys eli aamut herätyskellon kanssa alkavat taas. Saunakielto minua eniten harmittaa.

Lääkäri plus apteekki veivät 240 euroa ja 5 senttiä. Ei nyt pelkästään silmätippoihin, mutta yksikään ostokseni ei kelvannut kelakorvattaviin. Ei auta, vaikka  miten lääkekulut ylittävät korvausrajan, siitähän minulle jo tuli kirje, jos kela ei troppia hyväksy. Tässä oli siis vakavan silmäsairauden hoitoon tarkoitetut tipat ja salvat, kolme eri lajia ja estrogeenhoito. Kontrollikäynti kuukauden päästä.

Kuva on vanha, mutta viime yön sade olisi varmaan myös näyttänyt samalta, jos olisi ollut valoisaa. Ukonilma alkoi 10 vaille 2 yöllä, sade vähän aikaisemmin.


Toivottavasti huominen ilta on lämmin ja sateeton. On näet hääpäivä ja tarkoitus törsätä hyvään ruokaan. Pöytävaraus tuli tehtyä jo alkuviikosta ja onhan tämä hääpäivätraditio ainut kerta vuodesta, kun käymme yhdessä ravintolassa syömässä. Hääpäivä nro 8.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti hääpäivän illallinen sujui hyvin :-)
    Kerroin tätä lukiessani miehelleni että "Hei, täällä on toinenkin pariskunta jotka käy kerran vuodessa ulkona syömässä!"
    Meillä on tapana myös käydä hääpäivänä sen kerran vuodessa ulkona syömässä, 2008 on sitten viides kerta :-)

    VastaaPoista
  2. Hyvä, hyvä! Ettemme mekään siis ole ainoa pariskunta, joka käyt too-si harvoin ulkona syömässä. Milloinka teidän seuraaava hääpäivänne on?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!