sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Pihahommia

Hohhoijaa, miten aika onkaan taas kulunut. Kaksi viimeistä päivää on mennyt pihapuuhissa eli olen istuttanut perennoita, tomaatintaimia ynnä muuta. Kasvihuone on saanut suuren osan asukkaistaan, siis kasveista, vaikka kyllä siellä jokunen muurahainenkin näytti tallustelevan. Parvekkeen oven päälle on joku, räksy luultavasti rakentanut pesän. Poikaisia ei näkynyt, mutta vihainen emo lenteli lähellä, kun istutin kesäkukkia parvekelaatikoihin.

Onneksi saan pian kesärengin kääntelemään maat ja kitkemään rikkaruohoja. Tätä riittää. Toivottavasti isäntä suostuu opettamaan rengin ajamaan ruohonleikkuria, kun ei itse jaksa taikka pysty siihen hommaan. Voikukat ja lemmikit kyllä tykkäävät.


Käväisinpä lauantain vastaisena yönä sairaalassakin unitutkimuksessa eli nukkumassa piuhoissa. Ei siitä sen kummempaa, vaan perästä ilmeisesti kuuluu. Me miehen kanssa vuorotellen käydään samassa laitoksessa...

Nyt saunassa on varmaan jo sata astetta lämmintä eli jatketaan toisella kertaa. Blogihiljaisuutta oli senkin takia kun netti ei jostain syystä toiminut pariin päivään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!