torstai 7. toukokuuta 2015

Sadetta piteli

Koko päivän satoi, satoi ja satoi. Huomennakin kuulemma sataa ja ylihuomenna myös. Onneksi mies kotiutetetiin sairaalasta ja pääsimme matkahuolto-posti-siwa -kierrokselle paketteja hakemaan. Lähdin toiveikkaana ilman takkia liikkeelle, kun en tajunnut miten kovasti vettä tuli, vallan taivaan täydeltä. Kastuin tietysti ja niinpä sitten palelin koko loppuillan.

Arvonnan voittaja-Beate tosin joutuu vielä odottelemaan pakettiaan. Onneksi huomasin postissa, kirjoittaneeni vahingossa väärän nimen paketin päälle. Aili-mummo tuskin olisi pahastunut paketista, mutta rehellisenä ihmisenä palauttanut sen minulle jne. Vasta postin tiskillä rupesin katselemaan osoitetta. Sitä se teettää, kun täällä tunnemme toisemme pelkästään nimimerkeillä...

Velimies oli käynyt asialla puolestani ja ostanut Multasormesta rinneangervoja. Kuva on pöllitty ao. firman nettisivuilta. Hinta ei päätä huimannut ja uskon tai ainakin toivon saavamme tästä kivan peiton kuivalle "kellarinmäelle". Taimia tuli kuusi kappaletta ja odottavat nekin nyt sateetonta hetkeä maahan päästäkseen. Pienen pensaan pitäisi levitä maksimissaan metrin levyiseksi ja saman korkuiseksi.

Angervo sopii hyvin pihaan. Yksi aita on norjana,ngervoa.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Villiviini, sain kirjasi tänään! Ja ihanan kortin.Tänään täällä ainakin kauniinpaa säätäkin, eilen oli ihan harmaata ja sateistakin, tosin olin töissäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän äkkiä tuli. Kiitos kiittämisestä, Sesse.

      Poista

Kiitos kommentistasi!