keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Siellä täällä vaivoja

Täällä olen yksikseni kotimiehenä, kun mies lähti aamulla sairaalaan katetria poistattamaan. Ilmeisesti nytkään kaikki ei mene ihan putkeen, jos näin tässä yhteydessä sopii sanoa. Kun illalla soitin toivottaakseni hyvät yöt, oli luurin päässä äkäinen ääni, jota ei huvittanut juuri puhua. Katetri oli kyllä poistettu, mutta mitään muuta ei sitten ole tapahtunutkaan. Mies oli jo lopen tympääntynyt koko katetriin ja mietin itsekseni, että toivottavasti sitä ei jouduta laittamaan uudestaan. Tosin nythän en tiedä, mitä illan mittaan on tapahtunut, enkä rupea ykistyiskohtia selvittämään, tiedätte kyllä.

Tietysti mies valitti lääkärille myös kamalaa yskäänsä, joka siis on todella niin hirveä, että pelkäämme molemmat pään repeävän. Sen ymmärtää, että kikkelilääkäri ei ymmärrä mitään keuhkosta tai kurkusta, mutta luulisi ymmärtävän hoitaa asiakkaan samassa talossa olevan asianomaisen lääkärin puheille ns. sisäisellä lähetteellä. No ei. Käski mennä terveyskeskuksen jonoon. Tilaamme ajan yksityislääkärille heti kun mies tulee kotiin.

Tämä kuoli vaivoihinsa, tämä ihana hortensia, jonka kuvittelin kukkivan koko kesän vielä pihallakin. Olisikohan siihen tullut jotain tuholaisia?  Muut pääsiäiskukat kaivoin maahan viime viikolla ja loput tänään uhmaten kaikkia ohjeita, joiden mukaan sipulit kuivatetaan, säilötään ja istutetaan vasta syksyllä. Kuolevat jos kuolevat.


Muita valitettavia vaivoja ei nyt tule mieleen. Ellei nyt sitten vaivaksi lueta sitä, että pihassa on auto, mutta rouva ei uskalla ajaa edes postiin / siwaan / matkahuoltoon paketteja hakemaan ja viemään. Ei kai näillä silmillä juuri nyt ole rattiin asiaakaan, Täytyy huomenna kuulostella, josko saisin kyytiä. Etenkin matkahuollon paketissa voi olla eläviä kasveja. 

3 kommenttia:

 1. Ihmeellistä tämä terveydenhoito nykyisin. On kumma, ettei tutkita ihmistä kerralla kuntoon.
  Hyvä että tunnet vastuusi autoilijana. Toissaviikolla meinasin ajaa kolarin kun sivutieltä tuli joku eteen. Mietin, ettei nähnyt minua tai ei välittänyt.
  Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
 2. Osanotto, toivottavasti miehesi pääsee pian lääkäriin!! ♥♥
  Hyvää viikkoa sinulle, Auli♥♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!