keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Vähän maailmaa parantamassa

Olin tänään kampaajalla ja samalla maailma parani kummasti, kun yhdessä sitä parantelimme. Saparo lyheni noin puoleen ja sai vähän väriä. Olin jo päättänyt, että antaa harmaan kasvaa omaa tahtiaan, minä tyttö olen jo värjäykseni värjännyt. Mutta ainahan tyttö voi mieltään muuttaa.


Oikeasti tässä ei väri paljon muuttunut, mutta hienosti voisi sanoa, että oma väri syveni, tuli kiiltoa ja sitten tosiaan harmaat haituvat hävisivät.

Tein myös läjän ostoksia. Päävärkin hoitoaineiden lisäksi todellinen impulssiostos oli tämä Rukoilijasirkka: kampaajan miehen antama nimi kampaajan itsensä tekemälle vallan ihastuttavalle korulle. Lilat ja vihreät lasihelmet ovat sveitsiläisiä vai olikohan se itävaltalaisia. Täytyy joskus ottaa parempi kuin tämä peilin kautta ottamani kuva.


Koru ilahdutti minua ihan valtavasti ja nimikin on hyvä muistuttaja ihmiselle. Siitä mulla ei ole aavistustakaan, näyttääkö sen niminen elukka tältä, mutta joku mielleyhtymä siinä on ollut.

Sitten kävimme postissa ja minulle tuli neljä kirjapakettia. Ihme, ettei mies vielä ehtinyt huomauttaa ostoksista. Nyt pitää vähän sulatella ensin ja sitten ehkä ottaa jokunen kuvakin. Pääasiassa paketeissa on historiaan ja vanhoihin aikoihin liittyvää kirjallisuutta, jota tarvitsen nyt lähdeaineistona, mutta muutenkin ilolla luettavaksi. Ja vaikka pläjäys painoi vaikka miten paljon, niin suurin osa oli muutaman euron kappalehintaan ostettuja. Näihin varmaan palaan erikseen.

Hyvä päivä tähän asti. Mies tosin on aamusta pitäen valittanut mahakipua ja se ei ole ihan normaalia. Toivotaan, ettei se ole mitään vakavaa.

5 kommenttia:

 1. Voi miten kivalle päiväsi kuulostaa ja kyllä sekä koru, että hiukset näyttävät tosi kivalle. Minä taas nuukailin ja viikonloppuna värjäsin itse, muttei se koskaan sama ole vaikka harmaat piiloon saankin.
  Sinulla on muuten tosi mukavan näköiset silmälasinsangatkin, pirteät.
  Toivotaan, että miehesi vatsavaiva helpottaa ja saat keskittyä rauhassa kirjoihisi murehtimatta hänen vointiaan.

  Mukavaa iltaa teille molemmille.

  VastaaPoista
 2. Johan tuli kiva tukka! =D Kyllä sitä väliin täytyy mielipiteitään ja päätöksiäänkin muuttaa, tylsäksihän elämän ilman niitä kävisi! ;)

  Ja kauniilta vaikuttaa korukin, vau! Ja kun on itse tehty, on entistä persoonallisempi ja tärkeämpi.

  Toivottavasti vatsaoireet nyt menevät pian ohi miehelläsi - täälläpäin on vatsapöpöä ollut liikkeellä, flunssan kera. Murisee ja turvottaa päivän pari, sitten purkautuu. Ja sitten onkin jo ohi. Ei koskaan kiva juttu! Toivottavasti ei kuitenkaan ole tämän vakavempaa.

  VastaaPoista
 3. Kaunis väri hiuksissasi ja mikä kiilto...tykkään...:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis leikkaus ja väri!Tuollaista mallia olen itsellenikin vähän miettinyt;minulla kun on luonnonkiharaa niin tuollaisella leikkauksella sitä voisi hyödyntää.Ja harmaata pukkaa koko pään täyteen...olen syksystä saakka ollut värjäämättä (punaiseksi),mutta tyttäreni huomauttelee aina vain useammin harmaasta päästä.Viimeinen huomautus oli jo lähes vetoomus,että tee jotain!Ja todisteeksi nappasi vielä kuvan ;)

  Toivottavasti miehesi vatsavaiva ei ole mitään vakavaa.Itselläni on tässä enenevässä määrin nipistellyt koko illan...jotain pöpöä siis liikkeellä :(

  VastaaPoista
 5. Kiitos naiset kehuista! Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!