sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Sunnuntai hurahti "toipumisen" merkeissä eli en tehnyt juuri mitään muuta kuin muistelin mukavaa matkaani. Vähän lueskelin ja vähän kirjoittelin. Käsityötä ei passannut tehdä, vaikka menossa olisi helppoakin helpomman villapaidan neulominen. Jostain syystä oikea olkavarsi kipeytyi matkalla. En tiedä, saiko käsi autossa vetoa vai mistä se tykkäsi huonoa. Joka tapauksessa kättä ei paljon passaa edes nostaa.

Tämä kuva on ihan vaan sen takia, että nyt on meilläkin toivottavasti jo viimeiset hetket esitellä blogissa lumikuvia! Eilen satoi oikein hurjasti ja lumet ovat huvenneet niin, että vain varjoisimmista paikoista voisi ottaa lumikuvia. Tämän pihamaiseman kuvasin jo ennen pääsiäistä ja toivottavasti jää kevään viimeiseksi lumimaisemaksi.


Sen verran lunta on edelleen, etten viitsinyt lähteä kameran kanssa edes luumupuun alustaa tarkistamaan. Sinne on lumikellojen tapana nousta hangen keskelle. Nyt hanki näytti vielä aika korkealta. Mutta perästä nousevat meidänkin kevätkukat, terveisiä vaan kaikki krookusniittyjänne esittelevät blogikaverit!

Mies kertoi nähneensä viikonlopun aikana parven peipposia ja jo viime viikolla parven kottaraisia. Sepelkyyhkypari on liikkunut pihassa siihen malliin, että pesää suunnitellaan luultavasti meidän aitan edessä oleviin korkeisiin kuusiin. Fasaanikukkokin kuulemma on löytänyt emännän, joka tallusteli keskellä meidän pihatietä kuin ainakin omallaan eli ei katsonut asiakseen väistää edes autoa.Kuviahan näistä ei tietenkään ole otettu. Mies sanoi, että akku oli sopivasti laturissa.

Huomenna on kello soimassa. Nyt on miehen vuoro lähteä sairaalaan, tällä kertaa Ison kirkon silmäklinikalle. Minä jään odottamaan kutsua saman paikan sydänklinikalle. Joku ihmekoe, jota en oikein ymmärtänyt, mutta joka ei ole ultraääni tms. tavallisempi testaus, semmoinen siellä odottaa. Toivottavasti sillä suljetaan sepelvaltimotauti pois. Ja kuten arvata saattoi, lääkäri kylläkin ihan nätisti komensi vähentämään tätä elopainoa. Helppo senkin laihan riu´un mallisen tädin oli näin sanoa, mutta yritetään tehdä työtä käskettyä.

Se piti vielä kertaalleen sanomani, että olipa mukava viikonloppu. Tai sehän jo alkoi torstaina siellä Satakunnan suunnassa eikä kotioloissakaan ollut valittamista..


2 kommenttia:

  1. Sulla on ollut mukava viikonloppu mukavalla suunnalla ;) Älä suotta sure krookuksia, sinulla on tulossa jotain mitä meillä ei ole, lumikelloja :)

    VastaaPoista
  2. Johan tuo maailman paikalleenpano hyvässä naisseurassa aiheuttaa väsymystä. Onhan se sen verran rankkaa, joskin erittäin mukavaa, puuhaa. Kevät tulee nyt oikein jyräämällä. Linnut ovat alkaneet kevätkonserttinsa ja saavat laulullaan puiden silmut ihanasti turpoamaan. Sinulla on siinä vierellä hyvä kevään edistymisen raportoija. Molemmille teille parannusta terveyteen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!