torstai 14. elokuuta 2014

Nyt tulee paljon valitusta

Hei kaikki! Onnellinen hääpäivä on vietetty iloisissa merkeissä, syöty hyvin ja juotukin kohtuullisesti juhlan kunniaksi. Se ei olekaan valituksen aihe.


Valittamista ei ole kaupungin miehissä, jotka katua rakentavat. Se sijaan tä,ä Itella - tuleva Posti saa pyyhkeitä oikein kunnolla. Kokonaiseen viikkoon emme saaneet aamulehtiä. Ensimmäisen valituksen tein keskiviikkona ja seuraavana lauantaina. Siis kokonaiseen viikkoon emme nähneet vilaustakaan lehdistä. Sunnuntain lehdet tulivat, mutta taas maanantain ja tiistain lehdet puuttuivat. Se oli kolmannen reklamaation paikka. Ihmeiden ihme, tänään tuli lehti ja krjekuoressa tiistain lehdet. Keskiviikkona siis saimme postin. Lehtipostin. 

Päiväposti tuli viime viikolla yllättävän hyvin, kun työmaan nokkamies oli neuvotellut postikuskin kanssa, mihin aikaan sopii varmimmin tulla eivätkä työkoneet ole tiellä, niin tämän viikon poisti tuli tänään ensimmäisen kerran tällä viikolla, Olimme mekin viime viikolla parina päivänä motissa, muta se oli sovittu etukäteen. Yöllä tie on koko ajan ollut auki, samoin klo 15 alkaen, jolloin miehet lähtevät. Hehän aloittavat jo aamuseitsemältä.

Toinen valituksen aihe: hieno uusi iphone-kännykkäni, joka toimi viikon. Vein sen Elisan kauppaan, jossa lopputulos oli, että laturin piuha oli rikki. Jouduin ostamaan uuden. Laturi toimi tasan sen aikaa, kun olimme kaupassa. Sitten kone oli taas mykkä ja musta. Nyt se on huollossa, joka kestää minkä kestää. Kortti vaihdettiin anhaan nokialaiseen. Vanhassa vara parempi.

Kolmas ruikutuksen aihe on oikea käsi.Onko kellään kokemusta kutinasta ja kämmenen ja käden selkäpuolen kivusta ja särystä, kivusta ja särystä silloin kun nousee tuolista ja hirmuisesta väsymyksestä? Ne ovat meillä päivän puheenaiheena miehen omien vaivojen lisäksi. Minä olen kokeillut ideal-sidettä, särkyvoiteita ja hieromista. MIkään ei auta. Olisikohan hiiri-kämmen vai vakavampi vaiva?

Eihän tätä mikän kestäisi, jos ei olisi tuo mukava mies vierellä.

1 kommentti:

  1. Mukavaa viikoloppua sinulle kaikista vastoinkäymisistä huolimatta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!